Teşekkürler sen ne yaptın kızla devam mı hacıklima sayesinde rahat geçen bir gece. sıhhatler olsun, iyi eğlenceler
Teşekkürler sen ne yaptın kızla devam mı hacıklima sayesinde rahat geçen bir gece. sıhhatler olsun, iyi eğlenceler
devam babuş, sevgililiğe bağladıkTeşekkürler sen ne yaptın kızla devam mı hacı
Sevindim adina Biggie m.devam babuş, sevgililiğe bağladık
teşekkür ederim canım. sen nasılsın btw nabuyosunSevindim adina Biggie m.
Mutlu ol.teşekkür ederim canım. sen nasılsın btw nabuyosun
sen de mutlu ol çiçeyim.Mutlu ol.
Hafta sonu keyfi.
Is güc akademik sorunlar.
Ask mesk eh iste.dds
eyvallah yavrumsen de mutlu ol çiçeyim.
kolaylıklar dilerim akademik sorunların için.
aşk meşk işlerinde de bol şanslar xd
Lavinia hanim..bu resmi pp olarak kullanabilir miyim?![]()
Babam merdiven boşluğunda bulmuş çok tatlış değil miii 😄😄
Ooo hayırlı olsun kardeşimdevam babuş, sevgililiğe bağladık
Lavinia hanim..bu resmi pp olarak kullanabilir miyim?
Asiri sevdim ya <333
çok teşekkür ederim 🤓Ooo hayırlı olsun kardeşim
Başlık parası ne istiyorsunuz? Kraliçe yaparım ben onu![]()
![]()
Prensesss 🥳😄
bunu görünce sergidekileri kedilere bugun mama götürmeyi unuttuğumu hatırlayıp mama götürdüm ammaaa fotoyu unuttum bir önceki günden bi foto var akşam yemeğini hallediym atcam bende![]()
Öyle keyifli uykularda

Cay demleyeyim mi Biggie m?selamlar, iyi akşamlar dilerim. nasılsınız ey gönül dostları
demle süreyyacığım, afiyetle de tüketCay demleyeyim mi Biggie m?
Aksamin sorusunu sana yöneltiyorum.
Benimle konusurkene mi cikti bu karsina?![]()
![]()
![]()
![]()
Anne adayı yeni arkadaşım her yerini bana sürttü ama seni eve götüremem ki 🥺 offf içimde öyle durdurulamaz bir his var ki bana böyle sokulan bütün kedileri çalmak istiyorum
O gitmeden kalkamadım kendime mukayyet olmaz da çalarım diye fnxnx
Evet seninle konuşurken aynı zamanda onun fotosunu çekiyordumBenimle konusurkene mi cikti bu karsina?
Hihi <3Evet seninle konuşurken aynı zamanda onun fotosunu çekiyordum
Yoksa sevgini mi yolladın kedi hanımla
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.