Tek deli sen değilsin o zaman merak etme
Rahatlattı sjjdjd
Tek deli sen değilsin o zaman merak etme
Koruma iyiyimiş...
Zır delilik ünvanım var gibi geliyor bana
Öyle olduğum için belki deNeden öyle geliyor peki
Öyle olduğum için belki de
Bilemedim şimdi düşüncesizce edilmiş bir cümlenin sonunda patladım iyi miHangi özelliklerinden dolayı böyle düşünüyorsun anlamında sormuştum
Açıklamak istemeybilirsin tabii ki 😄
maksat çevirmekse güzel çeviririmSanki aklından birşeyler geçti de iyice patlamamak için çevirdin tamam hadi üstüne varmayayım 😂
Bu akşamıda devirip, bayram mevzusunu kapatalım 🚬
![]()
Bayram yaramış
@CaT `im iyilestin mi ? Nasil gidior tatilin kuzu : )
Z rh negatif kanımönce kimliğini ver sen bir de kan testine gitmemiz gerek sonra alırız cüzdanı
@Frenk kimliğinle gel ama
Eveet, sükür iyilestim, saglik ne kadar güzel biseymis, sükürler olsun
sen nasilsin? Bizim oralar da durumlar nasil?? :))
kan uyuşmazlığı var bizde canımZ rh negatif kanım
sevindim canim : )
hava güzeldi bugün. su ilerki 10 günde bi 3 gün yagmur yagacak ansonsten super wetter : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.