yavaşlasaydın ya tatlı tatlı iyi gelirdi rüzgar... acelen nereyeBugün gittiğim yerde denizin üstünde uçuyordum bağdaş kurmuş bir şekilde rüzgar çarptı 😂
yavaşlasaydın ya tatlı tatlı iyi gelirdi rüzgar... acelen nereye
orada da oluyor mu böyle senin derdini başkaları ile konuşmamesaj yollama işleri... ben kimseyler görüşmedim hep tektimAslında güzeldi dediğin gibi tatlı tatlı
Sonra gizemli bir adam üzerimde kötü enerjiler olduğunu söyledi ve bir arkadaşımı çağırıp onunla konuştu o enerjide ağır gelmiş olabilir
ara bana da bilgi ver sakıncası yoksa merak ettim bakŞimdi o arkadaşımı aramam lazım neler olduğunu öğrenmek için muhakkak haberi vardır
orada da oluyor mu böyle senin derdini başkaları ile konuşmamesaj yollama işleri... ben kimseyler görüşmedim hep tektim
çok iyi ya. normalde arkadaşın var seninle çıkan ortak yerlere gidebildiğiniz.Bir tek bu arkadaşımda oluyor spiritüel alanda bağlantıdayız bunu defalarca tecrübe ettik ilgili misin bilmiyorum da
çok iyi ya. normalde arkadaşın var seninle çıkan ortak yerlere gidebildiğiniz.
ilgiliyim de çok çaba sarfetmiyorum
benim öze inmede sıkıntım yok o zaman ya.. sahte bir şey yok bende hissettiklerimi yaşamakta yaşatmakta çok iyiyimSamimiyetten uzak yapay sahte olan şeylerden sıyrılarak. Derinliğe inerek
İlişkilerin olsun , duyguların olsun yaşantın olsun kendi özünü yansıtmadığın her durum aslında.
Böyle olunca durulanıyorsun. Tabii ki niyet en önemlisi
benim öze inmede sıkıntım yok o zaman ya.. sahte bir şey yok bende hissettiklerimi yaşamakta yaşatmakta çok iyiyim
Niyet önemli evet birde niyetin yanında diyet diyorlar ne kadar konfrluysan o kadar dahat bir uçuş seni bekliyormuş
hayvansal gıdaları azaltmak gerek vs diye de okumuştum ben o konuda zorluk çeiyorum birazEvet maddi manevi biraz kaygısız olmak gerekiyor bu ne kadar paran yada psikolojinin ne durumda olduğuyla alakalı değil teslimiyetle ilgili yoksa her zengin olan uçmağa giderdi shdjalc
hayvansal gıdaları azaltmak gerek vs diye de okumuştum ben o konuda zorluk çeiyorum birazsık sık mangallarda olduğumdan.
midenin de tüm vucut gibi dinlenmiş olmasu çok faydalı diye okumuştum
karanlık yüzüne geçersen çok dikkatli ol orasın tehlikeli diyorlar her boyutta...Evet
Birde mesela çok gitmek istediğin bir yerde kendini hayal etmekte önemli bu çok klişe ama hayalin ötesinde gerçek olabileceğine inanmak mesele
sırada ay var benim 😀
Tek deli sen değilsin o zaman merak etmeNormalde bunları 2-3 kişi dışında kimseyle paylaşmam @Frenk gören şimdi delirmiş bu(NLAR) diyecek hafkslfv
karanlık yüzüne geçersen çok dikkatli ol orasın tehlikeli diyorlar her boyutta...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.