Lavinia

Platin Üye
Bugün gittiğim yerde denizin üstünde uçuyordum bağdaş kurmuş bir şekilde rüzgar çarptı 😂

Lavinia

Platin Üye
yavaşlasaydın ya tatlı tatlı iyi gelirdi rüzgar... acelen nereye

Aslında güzeldi dediğin gibi tatlı tatlı
Sonra gizemli bir adam üzerimde kötü enerjiler olduğunu söyledi ve bir arkadaşımı çağırıp onunla konuştu o enerjide ağır gelmiş olabilir

Lavinia

Platin Üye
Şimdi o arkadaşımı aramam lazım neler olduğunu öğrenmek için muhakkak haberi vardır

Frenk

Altın Üye
Aslında güzeldi dediğin gibi tatlı tatlı
Sonra gizemli bir adam üzerimde kötü enerjiler olduğunu söyledi ve bir arkadaşımı çağırıp onunla konuştu o enerjide ağır gelmiş olabilir
orada da oluyor mu böyle senin derdini başkaları ile konuşmamesaj yollama işleri... ben kimseyler görüşmedim hep tektim

Lavinia

Platin Üye
orada da oluyor mu böyle senin derdini başkaları ile konuşmamesaj yollama işleri... ben kimseyler görüşmedim hep tektim

Bir tek bu arkadaşımda oluyor spiritüel alanda bağlantıdayız bunu defalarca tecrübe ettik ilgili misin bilmiyorum da

Frenk

Altın Üye
Bir tek bu arkadaşımda oluyor spiritüel alanda bağlantıdayız bunu defalarca tecrübe ettik ilgili misin bilmiyorum da
çok iyi ya. normalde arkadaşın var seninle çıkan ortak yerlere gidebildiğiniz.

ilgiliyim de çok çaba sarfetmiyorum

Lavinia

Platin Üye
çok iyi ya. normalde arkadaşın var seninle çıkan ortak yerlere gidebildiğiniz.

ilgiliyim de çok çaba sarfetmiyorum

Aslında öyle değil birlikte bir yerlere çıkmıyoruz bazı rüyalarda bir evin içinde bile olsak enerjisel boyutta ben onunla oda benle ilgili haber alabiliyor
Buda bize rehber oluyor

Bence çaba sarfedilerek oluşan şeyler değil bilimsel boyutunu bilemiyorum tabii bu benim yaşadığım

Lavinia

Platin Üye
Eğer deneyimlemeye devam etmek istersen yaşayışta daha öze inmen gerek o zaman daha berrak görünüyor herşey.

Frenk

Altın Üye
Seviyorum Deneyimlemeyi ama uzun zamandır bir şey olduğu yok...

bir de senin dediğin gibi spritüel alanlar vs yok bende varsa da çözümleyemedim. etrafımda sözde bu konulara ilgili ikişiler var ama sadece sözde...

yaşayışta öze inmekten tam olarak kastın ne ?

Lavinia

Platin Üye
Samimiyetten uzak yapay sahte olan şeylerden sıyrılarak. Derinliğe inerek
İlişkilerin olsun , duyguların olsun yaşantın olsun kendi özünü yansıtmadığın her durum aslında.
Böyle olunca durulanıyorsun. Tabii ki niyet en önemlisi

Frenk

Altın Üye
Samimiyetten uzak yapay sahte olan şeylerden sıyrılarak. Derinliğe inerek
İlişkilerin olsun , duyguların olsun yaşantın olsun kendi özünü yansıtmadığın her durum aslında.
Böyle olunca durulanıyorsun. Tabii ki niyet en önemlisi
benim öze inmede sıkıntım yok o zaman ya.. sahte bir şey yok bende hissettiklerimi yaşamakta yaşatmakta çok iyiyim :D

Niyet önemli evet birde niyetin yanında diyet diyorlar ne kadar konfrluysan o kadar dahat bir uçuş seni bekliyormuş

Lavinia

Platin Üye
benim öze inmede sıkıntım yok o zaman ya.. sahte bir şey yok bende hissettiklerimi yaşamakta yaşatmakta çok iyiyim :D

Niyet önemli evet birde niyetin yanında diyet diyorlar ne kadar konfrluysan o kadar dahat bir uçuş seni bekliyormuş

Evet maddi manevi biraz kaygısız olmak gerekiyor bu ne kadar paran yada psikolojinin ne durumda olduğuyla alakalı değil teslimiyetle ilgili yoksa her zengin olan uçmağa giderdi shdjalc

Frenk

Altın Üye
Evet maddi manevi biraz kaygısız olmak gerekiyor bu ne kadar paran yada psikolojinin ne durumda olduğuyla alakalı değil teslimiyetle ilgili yoksa her zengin olan uçmağa giderdi shdjalc
hayvansal gıdaları azaltmak gerek vs diye de okumuştum ben o konuda zorluk çeiyorum biraz :D sık sık mangallarda olduğumdan.

midenin de tüm vucut gibi dinlenmiş olmasu çok faydalı diye okumuştum

Lavinia

Platin Üye
hayvansal gıdaları azaltmak gerek vs diye de okumuştum ben o konuda zorluk çeiyorum biraz :D sık sık mangallarda olduğumdan.

midenin de tüm vucut gibi dinlenmiş olmasu çok faydalı diye okumuştum

Evet
Birde mesela çok gitmek istediğin bir yerde kendini hayal etmekte önemli bu çok klişe ama hayalin ötesinde gerçek olabileceğine inanmak mesele
sırada ay var benim 😀

Lavinia

Platin Üye
Normalde bunları 2-3 kişi dışında kimseyle paylaşmam @Frenk gören şimdi delirmiş bu diyecek hafkslfv

Frenk

Altın Üye
Evet
Birde mesela çok gitmek istediğin bir yerde kendini hayal etmekte önemli bu çok klişe ama hayalin ötesinde gerçek olabileceğine inanmak mesele
sırada ay var benim 😀
karanlık yüzüne geçersen çok dikkatli ol orasın tehlikeli diyorlar her boyutta...

Üst Alt