@Cherry hani bi komu vardi sizi hüzünlendiren sarkilar miydi neydi hatirliyormusun? Bulamiyorum🥲
Kocaeli/Kartepe
![]()
Sakarya/Sapanca
![]()
Evet maalesef memnun ayrılmadım.Sopeliye gitmişsin : )
Evet maalesef memnun ayrılmadım.
Manzara 10 numara çok güzel bir yer ama işletmeler 5 para etmez.
Arapların iti olmuşlar. Su kenarında ki kamelya ve müsait masalarda otuup kahvaltı yapalım dedik müsait olduğu halde Türk Milletini yaklaştırmıyorlar.
Yalan söyleyip bizi kapalı alanda bulunan yerlere yönlendiriyorlar
Gerek yok bi daha gitmem. Yanlış yaptılar bana. :)Maalesef haklısın Sapanca’nın çoğu yeri böyle , oranın biraz üstünde natürköy var nispeten daha iyi. Pandemiden sonra işletmelerde çok bozuldu kahvaltısı kaliteli olan 3-5 yer var oralar harici gitmiyorum bende. Sözünü esirgemeseydin söyleseydin keşke 😅
Başlığa tıklayınca fotoğraf yavaş yavaş açılıyor ilk gördüğüm şey adamın keli
Kül tablasının sigara konulan oyuğu ıslak mıydı
Yok, yaladım sigarayı.bdnsbKül tablasının sigara konulan oyuğu ıslak mıydı
Bana böyle şeyler demeyin hemen denemeye kalkışıyorum sonraYok, yaladım sigarayı.bdnsb
Bana böyle şeyler demeyin hemen denemeye kalkışıyorum sonra
Vodka Lemon dicem ama : ) sen icmessin gibi.
kiz bu ne , kirpi felan mi : )
Cx mojito gibi. 😅
Eveet, memlekette anneannem kaba mama koyuyor kedi köpekler icin, kirpi gelmis yiyor 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.