TeşekkürlerBiraz uğraşcam ya güne kötü başlasın@niyazlar
Yokki benimKıskanç git sende kendi paranı say
Senden mi? Hemen yemek sepetinden bekliyorum adresimi yazıyorumO zaman sanayide girişte sağda isparta kebabı ye
sen verdiğim adrese git ben şirketin hesabına geciyorum kebap ücretini ayran da ekliyorum eve gelesiye tadı kaçar onunSenden mi? Hemen yemek sepetinden bekliyorum adresimi yazıyorum
Adres :
Tatlinda benden olsun @Neşe Palamudusen verdiğim adrese git ben şirketin hesabına geciyorum kebap ücretini ayran da ekliyorum eve gelesiye tadı kaçar onun
Para var huzur var tabiHangi ara etiketledin
Bu saatlerde açmıyor para saymak hem metroda zor oluyor
Var şükürler olsunPara var huzur var tabi
Sen 5000 TL lik tatlı ısmarlarsın dayanmaz yüreğimTatlinda benden olsun @Neşe Palamudu
Sen yeterki yemek iste 5000 10000 önemli değil ,😀😀Sen 5000 TL lik tatlı ısmarlarsın dayanmaz yüreğim
Yokkkk sevgilisini date çıkartırken hesaplayan adamın tatlısı boğazımda kalırSen yeterki yemek iste 5000 10000 önemli değil ,😀😀
Allahım sana geliyorumOnunda gönlü zengindir
Neden 20000 lik ismarlamadin diye kizar
Çok bekletme istersen 😀😀Allahım sana geliyorum
O kadar tatlıyı yiyince hık diye essselaaaÇok bekletme istersen 😀😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.