Teşekkürler tüm ege ve Akdeniz halkının başı sağolsunBaşın sağ olsun
Teşekkürler tüm ege ve Akdeniz halkının başı sağolsunBaşın sağ olsun
Su an aklima cok parlak bir fikir geldi ama sabah olmadigi icinn paylasmayacagim. :)Bu sabah aramıza ne gibi parlak fikirlerle geleceksin @simbat çok merak ediyorum çok
Ben satanist avlarım dişi kedi peşine koşarım. İtlik serserilikTeşekkürler
Umarım öyle olur
Sen neler yaparsın mesala
Hayat bir şekilde devam ediyor bu bazen ölmüş gibi oluyor
Bazen de bahar gibi karlar altından bahara selam çakan bir çiğdem çiçeği gibi yaşama sevinci ile dolar
Geçmiş olsun zarar gören olmasınYunanistan merkezli deprem olmuş. Muğla'dan hissedilmiş diyorlar. Ege bölgesinde hissedilmiş. Geçmiş olsun.
Uyandın mıSu an aklima cok parlak bir fikir geldi ama sabah olmadigi icinn paylasmayacagim. :)
Sabaha gorusuruz
böyle düşünmen üzücü hiç olur mu öyle şeyDövme beni ama
Yine kacirdim sabahi buyuk bir varyasyona hazirdim halbuki.....Uyandın mı
uykusuz musun ?Sol göz altım atıyor. Sinirsel felan mı. Nie böyle ya.
uykusuz musun ?
kahve çok içer misin ?Değildim.
bir kaç nedenden dolayı olur.Değildim.
Ben kılıçları çektim ama sen gelmeyince işe başladım mesai beklemez cengaverYine kacirdim sabahi buyuk bir varyasyona hazirdim halbuki.....
Demek ülkeden kaçıyorsun kedileri Chene mi bıraktın@Neşe Palamudu pasaport kontrolü yeni bitti. Attım kendimi duty freeye😅 henüz başlamadı bile anlayacağın.
Hayırkahve çok içer misin ?
bir kaç nedenden dolayı olur.
kafein alkol tüketimi uykusuzluk veya gözü yoran tv telefon vs ekrana çok bakmak gibi biraz dinlen rahatsız edecek şekilde devam ederse bir doktora görünmende fayda var çok geçmiş olsun.
Kalkanları ındırelim Kılıçlar çekili dursun ve şafakla bırlıkye herkes büyük varyasyona hazır olsun. Bekle beni .....Ben kılıçları çektim ama sen gelmeyince işe başladım mesai beklemez cengaver
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.