Tesadüf diye bir şey yoktur :dTesadüfen gördüm sersrrii
Napıyon bu saatte buralarda :)
Tesadüf diye bir şey yoktur :dTesadüfen gördüm sersrrii
Dantel!Nörüyonuz gı
Tesadüf diye bir şey yoktur :d
Napıyon bu saatte buralarda :)
Sen ne yapıyorsun bigi kızla nasıl gidiyor kaçıncı kahveye çıktınıznabuyosunuz lan uykusuzlar
Nörek, sen nörüyon?Nörüyonuz gı
Güzel gidiyor ya saymadım tam amaSen ne yapıyorsun bigi kızla nasıl gidiyor kaçıncı kahveye çıktınız
Uyur yazar beyUyuyorum @Günışığı 🤪
https://www.kla.tv/index.php?a=showembed&vidid=27211&lang=de
Der 30. April wird von Satanisten extrem gefeiert, es ist der Geburtstag Lizifers. An diesem Tag, und an Halloween, passieren die meisten Verbrechen gegen Kinder, rituelle Operungen und Missbrauch! Jetzt! Gerade! Hört und schaut nicht weg! Nur durch unsere Aufmerksamkeit kann ihnen vielleicht geholfen werden
@Süreyya @CaT
Vaktiniz olursa bi izleyin .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.