Almanca bişiler yazıyorsunuz anlamıyorum
Efendim Cicegim Chen..@Süreyya hanımcığım
Süreyya hanımcım muhteşem değişiminizden bahseder misiniz biraz? Değişmeye ihtiyacım var itekleyici güç bulamadım.Efendim Cicegim Chen..
Nasilsin poncigim?
Degismis miyim?Süreyya hanımcım muhteşem değişiminizden bahseder misiniz biraz? Değişmeye ihtiyacım var itekleyici güç bulamadım.
Uzunca zamandır vardı öyle düşüncelerim biraz beklemeye almıştım "belki"lerim vardı çiçeğimDegismis miyim?
Aaa asktandir.p
Siz neden degisme ihtiyaci hisettiniz acaba?
Konusalim belkilerini istersen cicegim.Uzunca zamandır vardı öyle düşüncelerim biraz beklemeye almıştım "belki"lerim vardı çiçeğim
Ahh sen aşık mısın? Hani birbirimize aşık olacaktık 🥺
Sevindirici bir haber öyleyse hala birbirimize aşık olabiriz :dKonusalim belkilerini istersen cicegim.
Asik degiilim..hani öyle derler ya..degistin n'oldu?
Asik oldum.pp
Sen bana kendini anlat..hisediyorum..iki de bir bir dolmusluk var sende...acil bana da rahatlaSevindirici bir haber öyleyse hala birbirimize aşık olabiriz :d
Bu da geçer diyorum çiçeğim 💋Sen bana kendini anlat..hisediyorum..iki de bir bir dolmusluk var sende...acil bana da rahatla
Yay burcuyum da bazı şeyler sarsıyor 🤣 çıt diye kırılıyorum bazen
Yok bu aralar 😁
Nörüyonuz gı
3 gün sonra cevap veriyonuz ya :dIyiiyz leee bisey ördügümüz yok nöörüyon
3 gün sonra cevap veriyonuz ya :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.