Hala beşik gibi sallanıyoruz. Tırsıtmadı değil yav.
Ahah Cat böyle bir tane de sey var..
Ahah Cat böyle bir tane de sey var..
Ihre Packet ist bei Nachbarin mit dicke titten
sorma yaa, apar topar boşalttık evi, öncüdür devamı gelir diye. akşam üst bi tane daha olmuş@alcatraz biz seninle deprem konusmayalim bi daha![]()
Anlamıyom sanıyonuz da rammstein'ın dicke titten şarkısını biliyom. Büyük memelerden bahsediyosunuz beni etiketlemeden. Alacağınız olsun.
sorma yaa, apar topar boşalttık evi, öncüdür devamı gelir diye. akşam üst bi tane daha olmuş![]()
kanka sal konuşsunlar işte. arkaplanda çevirici programlara sorarız. görmüyormuş gibi davran alsdkasdAnlamıyom sanıyonuz da rammstein'ın dicke titten şarkısını biliyom. Büyük memelerden bahsediyosunuz beni etiketlemeden. Alacağınız olsun.
evet, istanbuldaki ilk depremi hissettik. bina bi gitti geldi. annem çok panik oldu kıyamam. sonra evi terk ettik. nolur nolmaz diyeSizim orda da mi??
Geçmiş olsun efendim.evet, istanbuldaki ilk depremi hissettik. bina bi gitti geldi. annem çok panik oldu kıyamam. sonra evi terk ettik. nolur nolmaz diye
umarım efendim, biz tee balıkesirden böyle olduysak istanbulu hayal edemiyorum... en çok oradaki ve yakındakilere geçmiş olsun diyelim.Geçmiş olsun efendim.
Allah tekrar yaşatmasın.
nabuyosunuz lan uykusuzlar
sen nabuyosun lansız olaraklan dedin diye üstüme alinmamistim, ama uykusuzum :/
sen nabuyosun lansız olarak
son bir sigara içmek istiyorum ama çok üşendim sarmaya, yatıcam o yüzdenUykuyu bekliyorum, sana da ugramadim anlasilan
son bir sigara içmek istiyorum ama çok üşendim sarmaya, yatıcam o yüzden
iyi geceler dilerim sevgili catIyi geceler o vakit
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.