Zaten gerçek dünyada olmak zorunda olduğumuz kişiler değiliz. Bari burada özgür olalım SimbatDegerli alkadraz forumun guzeliği bu özgurluk hissi bu sıralar sadece burada hıssedebildiğim sey umarım daha cok burda olabilirim..
Zaten gerçek dünyada olmak zorunda olduğumuz kişiler değiliz. Bari burada özgür olalım SimbatDegerli alkadraz forumun guzeliği bu özgurluk hissi bu sıralar sadece burada hıssedebildiğim sey umarım daha cok burda olabilirim..
Kesinlikle gunde en az 5 sefer haksız olan patronuma haklısınız cok iyi dusundunuz demek zorunda kalıyorum .ama bır nik alıp buraya gelse .,gerisini hayal etmicem...Zaten gerçek dünyada olmak zorunda olduğumuz kişiler değiliz. Bari burada özgür olalım Simbat
İçinden dalga geçseneKesinlikle gunde en az 5 sefer haksız olan patronuma haklısınız cok iyi dusundunuz demek zorunda kalıyorum .ama bır nik alıp buraya gelse .,gerisini hayal etmicem...
Cok tehlikeli chen ya içimde tutamazsam...sonuç ishalken tutamamakla aynı olur :)İçinden dalga geçseneben bazen öyle yapıyorum jfjx
Cok tehlikeli chen ya içimde tutamazsam...sonuç ishalken tutamamakla aynı olur :)
Hahahaaaa guzel bir bakış açısı mutlaka denemem lazımAşırı rahatlatıcı olur alışınca ndjz
Oğlu nerde bebek mi
@Cherry kedi var mı derbeder olacağım uyumadan önce 2 kedi görseydim fnxn
Uyutmuyor bu kedi sevgisi fjxjxj: ) cicegim , olsa da uyumazdin zaten ..
bir gün ayarlayalim ama kedicikleri
İkisi de benziyor birbirine kendisinin aynısını doğurmuşBu oğlu işte , 2 resim var 😀
Miyaooooow (@Cherry kedi var mı derbeder olacağım uyumadan önce 2 kedi görseydim fnxn
her şey yolundaysa bi sorun vardır... unutmaAman alcatraz, sen de agzini hayra ac..
Kim demis?her şey yolundaysa bi sorun vardır... unutma
tecrübelerimKim demis?
Hep mi?tecrübelerim
bi daha olmasın ! adımlarıan dikkat et aksdjasdkHep mi?
Tecrübelisin tamam anladik
DIger oyunda söyledigim lafi geri aliyorum tammam..
Tecrübeli al beycigim
bi daha olmasın ! adımlarıan dikkat et aksdjasdk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.