Hahahaaaa guzel bir bakış açısı mutlaka denemem lazımAşırı rahatlatıcı olur alışınca ndjz
Hahahaaaa guzel bir bakış açısı mutlaka denemem lazımAşırı rahatlatıcı olur alışınca ndjz
Oğlu nerde bebek mi
@Cherry kedi var mı derbeder olacağım uyumadan önce 2 kedi görseydim fnxn
Uyutmuyor bu kedi sevgisi fjxjxj: ) cicegim , olsa da uyumazdin zaten ..
bir gün ayarlayalim ama kedicikleri
İkisi de benziyor birbirine kendisinin aynısını doğurmuşBu oğlu işte , 2 resim var 😀
Miyaooooow (@Cherry kedi var mı derbeder olacağım uyumadan önce 2 kedi görseydim fnxn
her şey yolundaysa bi sorun vardır... unutmaAman alcatraz, sen de agzini hayra ac..
Kim demis?her şey yolundaysa bi sorun vardır... unutma
tecrübelerimKim demis?
Hep mi?tecrübelerim
bi daha olmasın ! adımlarıan dikkat et aksdjasdkHep mi?
Tecrübelisin tamam anladik
DIger oyunda söyledigim lafi geri aliyorum tammam..
Tecrübeli al beycigim
bi daha olmasın ! adımlarıan dikkat et aksdjasdk
nasılsınız süreyya hn. gününüz nasıl geçiyor her şey yolunda mı ?
Iyiiyim tesekkür ederim Al beycigim.nasılsınız süreyya hn. gününüz nasıl geçiyor her şey yolunda mı ?
evet merak ediyorum tabii ki. uzun zamandır bu forumun birer üyesiyiz ve hiç gerçekten nasıl oldugumuzu sormadık birbirimize. bi yerden başlamak lazımdı.Iyiiyim tesekkür ederim Al beycigim.
Gercekten merak ediyorsaniz sölim günümün nasil gectigini..
Sizler nasilsinniz?Afiyettesiniz insallah zulanizdaki tecrübelerinizle?
Merak ettiginiz icin duble tesekkür.evet merak ediyorum tabii ki. uzun zamandır bu forumun birer üyesiyiz ve hiç gerçekten nasıl oldugumuzu sormadık birbirimize. bi yerden başlamak lazımdı.
iyiyim evdeyim. sabah gün doğumunu yürüyüş yaparak izledim şimdi de gün batımını bekliyorum tekrar yürüyüş için.
afiyetteyim, tecrübelerin canı cehenneme. insanlar tahmin edilemezler. bunun dışında da iyiyim
samimi yanıtın için teşekkür ederim. eline sağlıkMerak ettiginiz icin duble tesekkür.
BIr yerden baslamak..peki madem baslayalim.ddd
Iyi olunuz.
iki yürüyüs arasinda oturacak misiniz öyle sadece?
Sabah uyandiiktan sonra iki bardak su dan sonra kahve esliginde sigara ictim..ardindan kahvalti..
Pazarin verdigi rahatlik ile reels izledim arkadaslarla görüstüüm.
Sonra üzerinize afiyet bi uyku cöktü ki..sannki 100 yil uyumamisiz.
Küt bi yattim bi bucuk saat önce uyandim..
Aksam naparim bilmiyorum henüz.Yürüyüüs iyi bbir alternatif olabilir.
Ne kadar heycan verici aksiyonlar degil mi .ddndjdy
Insanlardan fazla beklenti icinde olmadigimizda, sanirim hayat daha tatli geciyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.