Yusuf Güney gibi kaybolucam ortalıktan 

Teşekkür ederim 🤗🤗Geçmiş olsun 💋 biz iyiyiz hep iyiyiz bomba gibiyiz
Teşekkür ederim Chen Hanımcığım 🤗
Biraz bileğimi incittim, üzerinize afiyet. Yazamıyordum pek.
Neyse ki beklediğimden daha çabuk düzeliyor 💃🏻
Sizler nasılsınız?
Teşekkür ederim 🤗🤗Cok gecmis olsun 😮💨 dikkat et kendine, cabuk geciyor ama bazen sizisi bi hayli kaliyor....
Asma suratını 😘@KahKaha Noldu bileğine ve benim niye haberim yok? ben sana benim bileğimle ilgili böyle mi yapıyom.![]()
Cok merak ettim ne deniyomuşAsma suratını 😘
Seninki kadar ciddi bir şey değil ki zaten. Baş parmağımı bir süre kullanmayınca tendonlar sakinleşti ve bileğim daha iyi. Hem boşuna mı yazılı mesajlarına sesli cevap veriyorum 🤣
Zaten tanının adını da söylemiyorum tam olarak ama halk arasında ne deniyormuş hayatta tahmin edemezsin 😅
Mommy's thumbCok merak ettim ne deniyomuş![]()
Mommy's thumb
😂🤣🤣🤣
Teşekkür ederim 🤗🤗
Tendonlarla ilgili bir sorunmuş çok şükür, belki de kalmaz 😘
Ya hay ben senin aklına tüküreyim ya!!Şu tıp dünyası çok sapık ya :SADA
Ya hay ben senin aklına tüküreyim ya!!
Oğlum sen bana durup durup, garibanların anası dido, otun anası, püsürün anası dido demiyor musun?
Ben resmen kayıtlara geçti derken konu nerelere geldi!
![]()
Şimdi yangın var diye bağıracağım 😄Tamam da onları ben diyom sana. Tıp niye durup dururken senin bileğin için ananın parmağı diyo ki? AD:ASDA
Şimdi yangın var diye bağıracağım 😄
Yok hiöç kimse bakmadı@Eru falına baktılar mı? Yanlış mı hatırlıyorum sanki bugün bir yere yazmıştın ama dışarıdaydım takip edemedim
zaman zaman korkutuyorsun beni kuzum .s.s
Ben kapattım fincanı sen bakarsın bana o ZamanYok hiöç kimse bakmadı![]()
Yok öyle bedava fal. Ben de yapıp içeyim sen bana bak ben sana. Öyle olur ancaBen kapattım fincanı sen bakarsın bana o Zaman![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.