ben de iyiyim, çok teşekkür ederim sevgili günışığı@Biggie sigaradan başka nasılsın biz iyiyiz
ben de iyiyim, çok teşekkür ederim sevgili günışığı@Biggie sigaradan başka nasılsın biz iyiyiz
angel gostosa diye bi hatun var, enfesNe izlesem
extra olarak carolina sweet'te olabilir benceangel gostosa diye bi hatun var, enfes
güzelmiş baya, teşekkür ederimextra olarak carolina sweet'te olabilir bence
keyifli seyirler dilerimgüzelmiş baya, teşekkür ederim
aklıma bu parça geldi. bize gelsin mi ?
Eyv kardeşim….@Sertan dardaymışsın... Gerçek elbet bu ekonomik sıkıntılar kardeşim
@Tonyukuk bebeğim bu sene de çay göndermedin???
Ne zaman hasat ediyoruz şu çayları içir artık bize de
Hemen hemen veriyorum yaz aşkımMayısta başlıyoruz 🤓
Adres alayım 🤪
Hemen hemen veriyorum yaz aşkım
Teşekkür ederim Chen Hanımcığım 🤗@KahKaha seni merak ettik 911 i arayacaktım...![]()
Bırakıcam bu sağlıklı hayatıSüt kokulum yoğurt mayala
Geçmiş olsun 💋 biz iyiyiz hep iyiyiz bomba gibiyizTeşekkür ederim Chen Hanımcığım 🤗
Biraz bileğimi incittim, üzerinize afiyet. Yazamıyordum pek.
Neyse ki beklediğimden daha çabuk düzeliyor 💃🏻
Sizler nasılsınız?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.