Senin görevin aşk oku atmak ama...EN AZINDAN KAFASINA ATMIŞIM
@Eros tembelsin sen burda millet aşksızlıktan kırılıyor... Herkesi uygun gördüğün partnerle eşle artık aşık olma mevsimi geldiEN AZINDAN KAFASINA ATMIŞIM
son zamanlarda her şey o kadar bunaltıcı ve sıkıcı gelmeye başladı ki, sıçtığım bok dile gelse o boktan bile daha boktan göründüğümü söylerdi yüzüme..
aşıcaz be. zamanı yenemez kimse. elbet bunlar da bitecek.
tıpkı düşen takvim yaprakları gibi, bi gün ben de düşücem.
işin garibi bu duruma da alıştım. çıkasım bile yok artık. baştan aşağı boka bulandım ama temizlenmek istemiyorumDAHA BKTAN OLSN DIYE BÜYÜK HARFLERLE YAZICAM ISTE!!!
hosgldn bktn hayata, benim ki de öyle.
işin garibi bu duruma da alıştım. çıkasım bile yok artık. baştan aşağı boka bulandım ama temizlenmek istemiyorum
Bişey yapasım var ama tam olarak bilmiyorum ne yapsam... Sen ne yapıyorsun çiçeğimnabuyonuz lan kaynatasızlar
siktir et bişi yabma, sal. sigaraya çıkıciiiim canımBişey yapasım var ama tam olarak bilmiyorum ne yapsam... Sen ne yapıyorsun çiçeğim
Bişey yapmadan da olmuyor, bir yerleri bensiz döküp yakasım var 🔥ama üşeniyorumsiktir et bişi yabma, sal. sigaraya çıkıciiiim canım
aklıma bu parça geldi. bize gelsin mi ?Bazen temizlenmek, alisilmista kalmaktan zor gelir ondandir
birazdan hava almaya çıkıcam bro. sen neptün ?nabuyonuz lan kaynatasızlar
çaaaraya çıkıciiim ben de.birazdan hava almaya çıkıcam bro. sen neptün ?
keyifli bi gün dilerim mademçaaaraya çıkıciiim ben de.
bilmukabil :*keyifli bi gün dilerim madem
Ben de yakicam birazdan, afiyet olsunEn nassınğ @Biggie sigara içiyorum ben
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.