Çok sağol☺sağlığı ile sıhhati ile bereketi ile gelsin inşallah
Çok sağol☺sağlığı ile sıhhati ile bereketi ile gelsin inşallah
nabım TW açılmıyor dc kapattılar yeni bir oyun denedim oda kastı saydırıyom bir şeylernabuyonuz lan kaynatasızlar ve @nunu
valla kreşte gibiyim oyuncaklarım elimden alınıyor misalihiçbir şey yabmuyorum ara ara sigaraya çıkıyorum, o kadar. böyle takılıyom
Ekli dosyayı görüntüle 15674
evvet ama son zamanlarda sadece bleach takip ediyomvalla kreşte gibiyim oyuncaklarım elimden alınıyor misali
anlatması komik konuşmak ayrı komik yaşadığımız bu şey izahı olmayan bi komedi
Sen anime izliyor muydun
yahahaha onuda biriktiriyomevvet ama son zamanlarda sadece bleach takip ediyom
ajsdhubyasbjasd hayvan gibi iyi olmuş çok beğendim benyahahaha onuda biriktiriyom
ben çok oldu izleyeli mevzuları unuttum mu acaba diye en basından mı izlesem onu düşünüyomajsdhubyasbjasd hayvan gibi iyi olmuş çok beğendim ben
olabilir, fillerları atlarsınben çok oldu izleyeli mevzuları unuttum mu acaba diye en basından mı izlesem onu düşünüyom
biriksin bölümlerde bir şeyler yapcam artık anime bulamaz haldeyim zaten beğenmiyorum bir çoğunuolabilir, fillerları atlarsın
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Evet selamlar.
Bugün gittik hastaneye.
Eski doktor kendi isteğiyle şehir dışına gitmiş.
iki gün içinde belli olmuş.
hayırlısı olsun kısmet.
yeni doktorda iyimiş.
Sempatik ılımlı esprili.
bebeğin durumu iyi.
Haftaya 31 ekim perşembe sabahı
Tarih verdi.
Doğum için.
Sezeryan.
hayırlısı olsun.
7 buçuk ile 8 arası. 😃😀
Degistiririm ya iskence olmasin insanlara .d@¯\_(ツ)_/¯ ilk başarılı etiket benden olsun alt + 0175 ile üst tire yapabilirsiniz arkadaşlar kljasdkl
Alıntılayarak devam :)Degistiririm ya iskence olmasin insanlara .d
Her güne süprizle uyanıyorum..Aha olmus nabsbbs
Bazen çok manyak olduğunu ve bu yüzden abla/kardeş gibi olduğumuzu düşünüyorum 🤣🤣😅Evet üzüyorsunuz ama öldüremiyorsunuz.
Bu da götünüze girsin...
Bazen derken?Bazen çok manyak olduğunu ve bu yüzden abla/kardeş gibi olduğumuzu düşünüyorum 🤣🤣😅
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.