Sesim çok yorgun :/ hem de yaşlandım... Vay be ben bile yaşlandım nffjxkTeşekkür ederim çiçeğimmm
Senden de bir şiir bişeyler bekliyoruz. Sesini duymayalı yıl olduuu özledikk
![]()
Sesim çok yorgun :/ hem de yaşlandım... Vay be ben bile yaşlandım nffjxkTeşekkür ederim çiçeğimmm
Senden de bir şiir bişeyler bekliyoruz. Sesini duymayalı yıl olduuu özledikk
![]()
Hiçmi evlenmicek siniz merak ettimPara yemek için kazanılır. Birikim yapmak ileride plan yapmak için değil.
En azından benim için böyledir.
Yarın öleceğim zaten. Son kuruşuma kadar yer içer gezerim. :)
Altın alıp kenara koyayım ilerde şöyle böyle yaparım kafası yok ben de.
Azıcık evlenirim seda hanım :)Hiçmi evlenmicek siniz merak ettim
? 🤣😅😂
Azıcık derken bu işin ölçüsümü varki ?Azıcık evlenirim seda hanım :)
nasılsın sevgili xanaxuzun zaman olmuş buraya uğramayalı
Rahatlamış ve sakin. sen nasılsın sevgili biggie (:nasılsın sevgili xanax
daha iyi günlerim oldu, buna da şükür ama. teşekkür ederim.Rahatlamış ve sakin. sen nasılsın sevgili biggie (:
hepimiz de yok mudur zaten geçmişe özlem, eskiden sanki daha iyi günlerimizin olması... iyi ol. umudumuzu yitirmeyelim (:daha iyi günlerim oldu, buna da şükür ama. teşekkür ederim.
nickin neden malum bir sözlük sitesinden fırlamış gibi geldi banaaiyyy şaka gibi aşamıyorummmmmm öğrendiklerim kaoss
hoşbuldum (: nasılsın ?@xanax yeniden hoş geldin
Zımba gibiyim sen?hoşbuldum (: nasılsın ?
erken uyandım ama uykum yokZımba gibiyim sen?
ben de bugün bayağı ateş gibiyim. gece güzel uyumuşum kahvaltıdan sonra yürüyüşe gittim filan ama enerjimi atamadım vallaZımba gibiyim sen?
Ortalığı tutuşturmasan bariben de bugün bayağı ateş gibiyim. gece güzel uyumuşum kahvaltıdan sonra yürüyüşe gittim filan ama enerjimi atamadım valla
cover yaptım
ben çok fazla hebele hübele diyom ya ondan şey ettim djnxkcnickin neden malum bir sözlük sitesinden fırlamış gibi geldi bana![]()
Waoo o senin sesin mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.