Baya gündem oldu tabi..Küçük kızın konusuna nerden tıkladım canım sıkıldı gece gece 🚬 haberlerden bile kaçıyorum ama bir yanım merak ediyor sürekli
Evet. Sevgiyle sarılıyorum fıstık.
Hoş buldum sevgili tuz. Merhaba (çiçek)Hoşgeldin @velevki
Merhaba canım, hep bizimle ol😍Hoş buldum sevgili tuz. Merhaba (çiçek)
Arada mola versemde dönüyorum buraya :) şimdilik buradayım.Merhaba canım, hep bizimle ol😍
O zaman sana şu repligi atayim da faydalan jdjdshdjfkglkdjflf şöyle olmama az kaldı 😀😀
Benimki astral sayılır mı bilmem daha dünyadan yükselemedim 😂😂
İyi ki geldin ❤️ molayı yanımızda ver öperiz iyileşir dinlenirsinArada mola versemde dönüyorum buraya :) şimdilik buradayım.
Daha da iyileştim samimiyetinle :*İyi ki geldin ❤️ molayı yanımızda ver öperiz iyileşir dinlenirsin
Ekli dosyayı görüntüle 15552
Yurtdışından gelen yakınınız size bunu veriyorsa sevilmiyorsunuz demektir...
@CaT @Süreyya
Allahtan Nussknacker`imiz var : )
İçime doğmuşşYaaa bu kadar tesadüf olur, demin playlist de caldi tesadüfenn 🤩
Muhtemelen :))
Annenin tepkisini anlatsana yarin ,merak ettim 😅
Ama önce bir karar verelim. Çiçek mi alayım terlik mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.