Kendi kendimize konuşabiliriz, ben hep kendi kendime konuşuyorum.
![]()
fotodaki sen misin

Kendi kendimize konuşabiliriz, ben hep kendi kendime konuşuyorum.
![]()
Ahahahah ona göre mi konuşacağız?fotodaki sen misin![]()
bırak da soruları ben sorayım istersenAhahahah ona göre mi konuşacağız?
Kerolayn ve sevdicekleri diye bir konu burda da açmak isterim.bırak da soruları ben sorayım istersen![]()
Merhaba @TAYYAR Evrim sürecin nasıl gidiyor? Yeni dünya düzenine ayak uydurabiliyormusun?
🍌 yen mi ?
Diss atarim
o eski halimmdennn eser yok şimdiiiiKerolayn ve sevdicekleri diye bir konu burda da açmak isterim.![]()
Jdidndjdjsn konuya gelirler herhalde bi onay linki koyarız evete basan tıklar geçer.o eski halimmdennn eser yok şimdiiii
ama taliplerimi konuya bekliceksek açalım ama hgfhjhk
ayyy süper hadi yapalımm çok heyecanlı hgfsdjhkJdidndjdjsn konuya gelirler herhalde bi onay linki koyarız evete basan tıklar geçer.
Banada ekmek düşer mi? Idhdiejsnayyy süper hadi yapalımm çok heyecanlı hgfsdjhk
söz veremem ama komşuda pişer sana da düşer zahirBanada ekmek düşer mi? Idhdiejsn
O zaman açarız. 😘söz veremem ama komşuda pişer sana da düşer zahir![]()
Parçalarım seni cemal laskjdsaljkd
Oyunu bıraktıktan yıllar sonra RANK'sız bir şekil de girdiğim bir oyun SÜPRİZ sonlu :d
,asdlasdkjl güzel ama muhtemelen düşük elo bu birde benim oynadığım faceit 2.5k elo profesyonel oyuncuların elosu 2.7-3k arası![]()
awp nedir? nasıl kullanılır?
Ehh orası öyle tabi ama, ben çok uzun zamandır oynamıyordum. Bende faceit oynadım. Bakma eski oyunculardanım. Bir de ilk oyunda oldu bu olay asjdlkasd.
2353 saat: Hayatımın 98 gününü bu oyuna harcamışım
Ekli dosyayı görüntüle 165
2014 den bu yana 3k saat artık oynamıyorum gerçi ama hala en sevdiğim oyundur.
![]()
Mert bu da AWP'ne diss
TÜM FORUM AHALİSİ ÖNÜNDE CEMALİ 1V1'E DAVET EDİYORUM İDDİASINA
Haftasonu yapalım bu işi sakin kafayla
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.