Ben var ya sabah işe gidince şooğ yazdığım kelimeyi söylerim sürekli takıldı dilime
Çok güzel hareketler bunlaaaar bir dahaaa bir dahaaaaa
Koştur şimdi mutfakta loba loba lop lop loppppp
Hiç mi duymadın be kızım?
Ben var ya sabah işe gidince şooğ yazdığım kelimeyi söylerim sürekli takıldı dilime
Anaaaaaaaaaaa inan içimden diyordum ki ben bunu nerden biliyorum... 🚬 Meğersem ordanmış hay yaşa bin yaşa Googleye yazsam çıkmaz diye kafaya taktım soramadım da 🤭Çok güzel hareketler bunlaaaar bir dahaaa bir dahaaaaa
Koştur şimdi mutfakta loba loba lop lop loppppp
Hiç mi duymadın be kızım?
Anaaaaaaaaaaa inan içimden diyordum ki ben bunu nerden biliyorum... 🚬 Meğersem ordanmış hay yaşa bin yaşa Googleye yazsam çıkmaz diye kafaya taktım soramadım da 🤭
Sorma sorma izin dönüşü bittim tükendim. Tatlı tatlı tatilin acı acı dönüşü olur. Şimdi diğerleri izine çıkınca çöküştüm ben gidiyorum okuyup tükürmeyi unutma sağlı sollu![]()
Senin uyku saatin gelmiş
Hadi koştur şimdi yatağaaa loba loba lop lop lop
Sorma sorma izin dönüşü bittim tükendim. Tatlı tatlı tatilin acı acı dönüşü olur. Şimdi diğerleri izine çıkınca çöküştüm ben gidiyorum okuyup tükürmeyi unutma sağlı sollu
🙏
Attım inş güzel kabarmıştır yüreğin ve 3 vakte kadar yol görünür Maldivlere@Fluffy iki fal at ocağa vakit geçsin okuyum da
KabarmamışAttım inş güzel kabarmıştır yüreğin ve 3 vakte kadar yol görünür Maldivlere
Ayarlarız merak etmeee. Kalk uykucu öğlen olduNasipse tekrar ne zaman geliyorsun Türkiye'ye @Alice benim tatile denk gelsin
Hasta olucam gibi zeze sen nasılsın bide bazen heyvan gibi acıkıyorum@Fluffy nasılsın inşallah
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.