AfiyetYok o dönüştü akşam yemeğinde yağlama vardı yetiselim diye :)
AfiyetYok o dönüştü akşam yemeğinde yağlama vardı yetiselim diye :)
Oldu :)Afiyet
Gece hanim biraz fazla hasin sert ve gaddar bir hanimefendi oldugundaan. Ben boyle gezmeye kalksam parcalar benii 🤣
Evde bir cok evcil kayvan besledim. Kedi kadar inatci sirnasik kibirli ve aksi ayni zamanda cok tatli bir hayvan gormedimm. Cok degisik varliklarSonra da rottlardan korkarlar dkjdjd kedileri bilmiyor onlaaar
Evde bir cok evcil kayvan besledim. Kedi kadar inatci sirnasik kibirli ve aksi ayni zamanda cok tatli bir hayvan gormedimm. Cok degisik varliklar
Gercekten tam olarak oyle 😂Hem cigerine sokasin geliyor hem sokaga atasin geliyor dimi dhbddhjshdjd bi bakislari her seyi degistiriyor ṣam ṣeytanlari yaaa
Bu aralar ben bende değilim. İdare edin. Mevsim geçişlerinde değişik bişiler oluyor bana..Gündemde kriz yaratan konularını görmüyorum @CipraLex bizi yeniden aydınlat yeni konularınla
Beni birilerinin bi silkmesi lazım...Hakkaten @CipraLex silkin kendine gel hayata bağla bizi
Nasıl silkilmek istersinBeni birilerinin bi silkmesi lazım...
Mazaret kabul edilmedi ')) iyisin iyisinBu aralar ben bende değilim. İdare edin. Mevsim geçişlerinde değişik bişiler oluyor bana..![]()
Nazar var anneeem nazar gözleri çıksın. 3 kere gözü götüme diyorsun sağ loba, 3 kere daha diyip sol loba tü tü yapıyorsun... şifa seninle olsunGöze mi geldik? Sen mi unuttun?
Nazar var anneeem nazar gözleri çıksın. 3 kere gözü götüme diyorsun sağ loba, 3 kere daha diyip sol loba tü tü yapıyorsun... şifa seninle olsun
Ben var ya sabah işe gidince şooğ yazdığım kelimeyi söylerim sürekli takıldı dilimeBu loblar hangi loblar? Lobalobalop mu?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.