Annem bunu beğendi.Hemennn efenimmm
![]()
Annenin ellerinden öperimAnnem bunu beğendi.
Çık o karanlık yerden
Yok karanlık değil ya :)Çık o karanlık yerden
@Lavinia en enn ennn ennn boşvermiş aman sende olmasa da olur diyen burçlar hangisi
Ahh dostum ben yanında sönük kalırım kızlar gamzenle ilgilenir beni 2. plana itersinizGel beraber yaşayalım :)
Nasıl hatirlamazsinnn dolunay çıkınca bütün yoldan çıkmış duygular ortaya çıkıyormuş ya. Burçlar vs en sevdiğin konu lütfen😆
Ben anlamam burç murççç, kim yoldan çıkmış abowww![]()
Bence o gündüz gece, hilal dolunay hep kurt😆Cevabı biliyor muyum diye kendimi deneyeceğim. Cevap @Börteçine olabilir mi? Dolunayda dönüşür mü?
Cevabı biliyor muyum diye kendimi deneyeceğim. Cevap @Börteçine olabilir mi? Dolunayda dönüşür mü?
Bence o gündüz gece, hilal dolunay hep kurt😆
Bence sen izlemişsin ismine kadar biliyorsun. Ben şimdi öğrendim 😆Kızlar siz çok alacakaranlık jacob falan izlemişsiniz galiba
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.