Parayı arıyorum 😂 biraz ise yoğunlaştımParayı mı buldunuz yoksa
Parayı arıyorum 😂 biraz ise yoğunlaştımParayı mı buldunuz yoksa
Parayı mı buldunuz yoksa

Sanki tarif sordum insan bir deneyeyim falan der gönlümüzü alır.Ben yapamam @seda28 in tarifleri güzel
Yapamıyorum kiSanki tarif sordum insan bir deneyeyim falan der gönlümüzü alır.
Oy oy canın sağ olsun çikolalı gofret yeriz bizdeYapamıyorum ki
Ohh hele güneş kremi falan soruyor belli oldu iyi eğlenceler şampiyon dikkat et çok derine dalma kıyıdan kıyıdan
Teşekkürler bebişim hayat çok güzel tatildeysenOhh hele güneş kremi falan soruyor belli oldu iyi eğlenceler şampiyon dikkat et çok derine dalma kıyıdan kıyıdan
Hayat sana güzel aslanım sabah mesai var moralim sıfırTeşekkürler bebişim hayat çok güzel tatildeysen
Plajlar yakışıklı dolu deniz mevsimi yakışıklılar mantar gibi çıkıyor. Güzel kızlar da var Zeze acil tatile çıkHayat sana güzel aslanım sabah mesai var moralim sıfır
Ben o mantarlardan olmayayım aslanım. Bize güzel kız lazım değil aşk lazım sevgi saygı hoş görü sonra gel güzel gör off off romantizm sardı yine dört bir yanımızı.Plajlar yakışıklı dolu deniz mevsimi yakışıklılar mantar gibi çıkıyor. Güzel kızlar da var Zeze acil tatile çık
Güzele çirkin bakamazsınBen o mantarlardan olmayayım aslanım. Bize güzel kız lazım değil aşk lazım sevgi saygı hoş görü sonra gel güzel gör off off romantizm sardı yine dört bir yanımızı.
Afiyet olsun aslanım. Saat geç oldu hafif şeyler ye iyi tatiller sanaGüzele çirkin bakamazsınkız güzel olsun yine hoşgörülü olsun. Ben yemeğe gider bys
Tatillerde yorulup daha çok yiyorumAfiyet olsun aslanım. Saat geç oldu hafif şeyler ye iyi tatiller sana
Ne oldugunu bilmiyorum ama, nicki cikmis 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.