İzledim güzel animesolo leveling izledin mi
İzledim güzel animesolo leveling izledin mi
he izlemediysen kafanı dağıtmak için iyi olabilirdi, o sebepten yazdımİzledim güzel anime
Evet güzel anime bölüm beklemesi baya zorduhe izlemediysen kafanı dağıtmak için iyi olabilirdi, o sebepten yazdım
güncel birkaç anime izliyordum şimdi bitti sezonlar. netflixte devilman crybaby var, izledin miEvet güzel anime bölüm beklemesi baya zordu
Anime bulamıyor haldeyim ya eski arşivlerde atladığım bişe varmı diye bakıyom
Sen gene önerdiydin sanki denedim beğenmemiştimgüncel birkaç anime izliyordum şimdi bitti sezonlar. netflixte devilman crybaby var, izledin mi
evet, olabilir. ninjalı olanı bilmiyorumSen gene önerdiydin sanki denedim beğenmemiştim
Değişik bi tarz anime diye konustuyduk sanki hatta
Ninja komui denedim çok aksiyon geldi yordu ama güzel benim kafam almadı herhalde
Ehehe ben bişey yapmıyorum kendisi gelmiyor demek ki bilmiyorum kiYoutubeden komikli shortlar izliyom senden naber @Diemti nerde? Kızı getirmedin hala
Kız yaşıyor mu iyi mi? Bişi yaptıysan göz kırpEhehe ben bişey yapmıyorum kendisi gelmiyor demek ki bilmiyorum ki![]()
Yaşıyor yaşıyor gayet iyi , selam söylemek için uğrayabilirsin yanına bi kahvesini falan içersin belki :)Kız yaşıyor mu iyi mi? Bişi yaptıysan göz kırpselam söyle benden
Chen keser............................. Ordan bakınca çok sevimli görünüyor dimi............ Etiket de yapmadım görmesin diye sen de yapmaYaşıyor yaşıyor gayet iyi , selam söylemek için uğrayabilirsin yanına bi kahvesini falan içersin belki :)
Peki madem o zaman bişey diyemeyeceğim gönülleriniz bir olsun o halde :)Chen keser............................. Ordan bakınca çok sevimli görünüyor dimi............ Etiket de yapmadım görmesin diye sen de yapma
Hoş buldum. Yeni üyeyim@θαυμα sen kimsin abi nicki etiketleyemiyorum bile. Kimlerdensin? Hoş geldin
Keyifli forumlar dilerimHoş buldum. Yeni üyeyim![]()
"Mucize" demekKeyifli forumlar dilerim
Nick anlamı nedir özel değilse tabiki
Merhaba yeni üye, ısınamadın mı bize? Ötede duruyorsun gel yanımıza karışHoş buldum. Yeni üyeyim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.