Yarasa paraşüt de var Ölmeme garantisi yokOoo sen işi çözmüşsün ya .d Gerçek bir korsan, çağın gereksinimlerine ayak uydurmalı tabi. 10 dolar farkla yarasa paraşüte geçebiliyor muyuz peki? :))
Yarasa paraşüt de var Ölmeme garantisi yokOoo sen işi çözmüşsün ya .d Gerçek bir korsan, çağın gereksinimlerine ayak uydurmalı tabi. 10 dolar farkla yarasa paraşüte geçebiliyor muyuz peki? :))
Sen bana ne olsun istiyorsun Fluffycim .dYarasa paraşüt de var Ölmeme garantisi yok
Allah korusun seniSen bana ne olsun istiyorsun Fluffycim .d
Seni deeee :)Allah korusun seni
Hepimizi korusun, kötüler hariçSeni deeee :)
Erkenden bu bilince varmak lazım
Paça haşlama güzel olmaz ki

Olsun ben severim.Paça haşlama güzel olmaz ki
nabuyosunuz lan kaynatasızlar
Merhaba sana da ArthurHellüüüü
bilirim ben asdhıjaskdNereden bildin kaynatasız olduğumuzu çok açık verdik ifşaladık yine bu aralar 🚬
Naber nasılsınNereden bildin kaynatasız olduğumuzu çok açık verdik ifşaladık yine bu aralar 🚬
Merhaba sana da Arthur
Çok iyiyim, sen nasılsın? 🙂Naber nasılsın
Bende çok iyiyim 🙂Çok iyiyim, sen nasılsın? 🙂
Ne kadar çok?Bende çok iyiyim 🙂
Oldukça çok çok :)Ne kadar çok?
solo leveling izledin miKafa dağıtmanın yolları isimli bir konu falan var ise beni etiketleyin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.