İnanılmaz saçlarım dökülüyor
Her sabah yatağı temizlemeye bıktım resmen
hastalığımda ailem bile bana g*tlerini döndü. Her şeyi benim halletmemi beklediler
iyileştim ve çıkarları için bana koşturuyorlar şimdi
en zor günlerimi yalnız atlatıp yine insanlık yapmamı bekliyorlar 
ben insanlık göremedim.Hasta halimle tartışıp kaçmayı başaranlar şimdi bu saftirik nasıl olsa hayır diyemez, iyilik yapmak sorumluluğummuş gibi düşünüyorlar zaar

Ne zaman müsaitsin randevu talep ediyorum kandırmalık.Ne zaman kandırcaksın 😁
Geçmiş olsun :/Kısmen diyebilirim.
Sanki sopayla dayak yemişim gibi her yerim ağrıyor
marmaris ve akçay'a gittim. babannemi babamı ve annemi ziyaret ettim.@alcatraz bayramda napdın
Yaza doğruNe zaman müsaitsin randevu talep ediyorum kandırmalık.
kış mevsimini sevmem zaten yaz iyidir :) bekliyorum müsait olduğunda seslenir misin ?Yaza doğru
Nohut ıslattım zeze yanına pirinç pilavı gider ama... Burası çok soğuk tam nohut pilav günü gibi :d@Chen akşama bir bulgur pilavı salata yapsan da yesek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.