Başım ağırıyor sende ne var ne yokdostlar neler oluyor yaw
Başım ağırıyor sende ne var ne yokdostlar neler oluyor yaw
Forumcak sinop a yerlesiyoruzz biggie sende gelldostlar neler oluyor yaw
uyumak istiyorum ama uykum yokBaşım ağırıyor sende ne var ne yok
çok övdüler üniversitedeyken, ben doydumForumcak sinop a yerlesiyoruzz biggie sende gell
@Nobody Sinop mantisina nokul'u ekliyoruz canım😂Ben nereye ait bilmiyorum ama İlk orada yedim, samsunda vs de vardı ama sinoptaki daha güzel geldi bana
Sinoptami okudun yoksa arkadaslarinla mi gezdin? Vee begenmedin miuyumak istiyorum ama uykum yok
çok övdüler üniversitedeyken, ben doydum
Mantı sevmiyorum ben@Nobody Sinop mantisina nokul'u ekliyoruz canım😂
muğlada okudum üniversiteyi. arkadaşlar vardı sinoplu, sürekli övüyorlardı. gidip görmedim ama sıkıldım :dSinoptami okudun yoksa arkadaslarinla mi gezdin? Vee begenmedin mi
Sen ovmelerinden sıkılmissin. Sen gel ben bos ovmem. Bizzat gezdiririmmuğlada okudum üniversiteyi. arkadaşlar vardı sinoplu, sürekli övüyorlardı. gidip görmedim ama sıkıldım :d
Daha cok sey var ya akla ilk gelen oldugu icin manti dedim ben supriz yapacaktimm@Nobody Sinop mantisina nokul'u ekliyoruz canım😂
işin içinde sen varsan mevzu değişir :d fırsatım olursa gelmek isterim :*Sen ovmelerinden sıkılmissin. Sen gel ben bos ovmem. Bizzat gezdiririm
@Frenk iii bunu senden beklemezdim. İçinde löp löp et olmalıMantı sevmiyorum ben
Teessüf ediyorum. Bunu acil düzeltmemiz lazımDaha cok sey var ya akla ilk gelen oldugu icin manti dedim ben supriz yapacaktimm
Yaz da bunu konusalim o haldeişin içinde sen varsan mevzu değişir :d fırsatım olursa gelmek isterim :*
Belki de hiç etli yemediğim için hep dandik market malları@Frenk iii bunu senden beklemezdim. İçinde löp löp et olmalı
naber ?@alcatraz yaşamıyor gibi![]()
İyidir alcatraz bey senden nabernaber ?
ehh işte yaşamaya çalışıoz. sorduğun için saol iyi forumlar dilerimİyidir alcatraz bey senden naber
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.