bugün de ölmedim bigi....... evdeyim sende durumlar ne........@Oggy nabuyosun canım nasılsın nerelerdesin
ben de evdeyim canım, taşak kebabına devam maalesefbugün de ölmedim bigi....... evdeyim sende durumlar ne........
aaa güzel oluyo mu ben de yapiyim......ben de evdeyim canım, taşak kebabına devam maalesef
Teşekkür ederim 😊Yine çok güzel olmuş 🌺
Burası bizim memleket veramm bir gün inşallah :))Seninde sürüklüyorum kendimle birlikteeee @Nobody
Ah Sinop😍Burası bizim memleket veramm bir gün inşallah :))
Hayir orasi bambaska bir yer, oyle cok yer var gidersek gostericem hepsini sanaa 🤗Ah Sinop😍
Bu geçen kuzenlerinle gösterdiğin vardı orasının başlangıcı falan mı😍
Mantıyı da ekleyelim yanına lutfennnn🤭Hayir orasi bambaska bir yer, oyle cok yer var gidersek gostericem hepsini sanaa 🤗
Manti kacinilmaz zatenMantıyı da ekleyelim yanına lutfennnn🤭
Yiyip yiyip yuzecegiz ya😂Manti kacinilmaz zaten
2 hafta kalsak 10 kilo alir oyle doneriz 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.