Ama rahmetli olunca yaptı 🚬gelecekteki sevgilime : kirarim baaaag !! sinsi bir bakis atarak . )
Gerilim dolu sahnelerin ardından en güldüren kısmı orasıydı @Cherry nfnd
Hanımefendi bize hiç yardımcı olmuyorsunuz sdlfkjsdlfkjsldfkYaaa ölen kocasının penisini kırıyor en unutulmaz sahne işte
Ama rahmetli olunca yaptı 🚬
Fitzek in eserlerini okurken gözümde canlandırıyorum,kendimi istemsizce karakterin içinde buluyorum.Es Fitzek'in o kitabı nasıl?
maalesef çıkaramadım
En son göz koleksiyoncusunu okudum. O neydi gerim gerim gerildim. Paketi merak ediyorum bende. Ama fiyatlar çok uçmuş.Fitzek in eserlerini okurken gözümde canlandırıyorum,kendimi istemsizce karakterin içinde buluyorum.
Bu eserinde de yolcu gemisinde kaybolan karısı ve çocuğunun hikayesi anlatılmakta. Gizli bir polis olan karakterimiz, ailesinin o gemide kaybolmasından sonra Kendisine yeterli,tatmin edici bilgi verilmemesi üzerine, gelen bir telefonla o gemiyle yolculuk yapması kaybolan ailesinin ip uçlarına ulaşılabileceği üzerine gemiye biner ve olaylar gelişir :)
Tavsiye ederim
Maalesef fiyatlar yükselmiş bayağı.En son göz koleksiyoncusunu okudum. O neydi gerim gerim gerildim. Paketi merak ediyorum bende. Ama fiyatlar çok uçmuş.
Yok ya. Hepsi ayak yapıyor.@Es1967 kızlar gamzene düşmüş atıyım mı ok?
Bence sevmişler. Hemcinsi olarak tatlı olduğunu kabul ediyorum.Yok ya. Hepsi ayak yapıyor.
Kadınlar bi gamzeye düşecek kadar salak değildir .
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.