iyi akşamlar sevgili beatriceYakşamlar
iyi akşamlar sevgili beatriceYakşamlar
Bunalımmenantidepresan sanıyorum
Bir de yeneteklerinden sonra her anlamda mükemmel erkeği alabilir miyiz kaktırmaya çalıştığın zırhlı tsubasa gibi olmasın ama :d memesi de kafasından büyük ya nfndzn
Mükemmel erkek mi gördük hayatımızda nereden bilelim 😔bunu senin söylemen lazım, mesela ben gotic bir tema istedim bunu verdi, tarif etmen yani promt vermen lazım D:
Mükemmel erkek mi gördük hayatımızda nereden bilelim 😔
İşte isimler verdim jfjxjx onların arasında bir şey olsun zaten çıplak çizeceğin için orta çağmış bilmem neymiş çok fark etmez herhalde nfxn günümüz olsun yagörmene gerek yok ki, bu konuda zaten fikrin var ve "zırhlı tsubasa gibi olmasın" diyerek bana negatif bir girdi veriyorsun, yani aslında var ama üzerine düşünmen gerek![]()
Goç
Goç gibi gız 🤭
mekdanıs yeÖğlen olmadan elim ayağım titriyor acıkıyorum
Hergün mü mekdanızz ya cağ kebabı yicemmekdanıs ye
Ondan bu seksilik
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.