Seninkinin kuyruğu dik
benim kedime benziyor sesnin R
Seninkinin kuyruğu dik
benim kedime benziyor sesnin R
Erkek adamın Erkek kedisi olurSeninkinin kuyruğu dik
Foruma atsana kediniErkek adamın Erkek kedisi olur
pısçak mı dim dik durur valla
Şu muydu 😰
forumda zaten kedim
canlısını beslemiyorum
View: https://www.instagram.com/reel/C08oDj7IG7S/?igshid=MTdlMjRlYjZlMQ==
@Cherry @Chen @Süreyya @CaT koşun Sırbistanlıya bakın hemen
Nasıl amaaaaaSırp adam ya : ) baştan soğudum: )
View: https://www.instagram.com/reel/C08oDj7IG7S/?igshid=MTdlMjRlYjZlMQ==
@Cherry @Chen @Süreyya @CaT koşun Sırbistanlıya bakın hemen
Ne siz sorun ne ben söyliyim. Uzun zamandır skype ı bile açmıyordum. İşler güçler sağlık meseleleri iş seyahatleri cenaze işleri. Daha neler neler.@CipraLex ciğerimiz söküldü seni çağirmaktan nerdesin sen
sağlık, sabır, selametler dilerim hocamNe siz sorun ne ben söyliyim. Uzun zamandır skype ı bile açmıyordum. İşler güçler sağlık meseleleri iş seyahatleri cenaze işleri. Daha neler neler.
Eyvallah sağolasın.sağlık, sabır, selametler dilerim hocam
Abo geçmiş olsun başın sağ olsun gel sen yine de ben moralini düzeltirimNe siz sorun ne ben söyliyim. Uzun zamandır skype ı bile açmıyordum. İşler güçler sağlık meseleleri iş seyahatleri cenaze işleri. Daha neler neler.
Enere ne güzel uyuyor
Hıhım çok üşümüş birinin kedisi galiba çok temiz mama yemiyor tavuk yedi 💋 ama doymak bilmiyor jjxjxEnere ne güzel uyuyor
Evde mi bakcan nası çaldın üşümesin diyemi çaldın hihi
evden kaçmıştır belki kıyamam ya aç kaldıysa dicem kuru mama yemiyor diyorsun 🥲Hıhım çok üşümüş birinin kedisi galiba çok temiz mama yemiyor tavuk yedi 💋 ama doymak bilmiyor jjxjx
Dövmüşler pisiyi yaa kaş üstündeki tüyler gitmiş biraz kızarmış burnu da çizilmiş üzgün bakıyor vicdanıma oynuyor :d daha küçük 5 6 aylık olabilir tahminimceevden kaçmıştır belki kıyamam ya aç kaldıysa dicem kuru mama yemiyor diyorsun 🥲
belki bulursun sahibini benim kedide sokakta hemen üşüyor o kadar tüy yumağı ama kulakları buz kesiyor titremeye baslıyor
Ev kedisi sokakta asla yapamaz malesef 😞
Yine şanslı seninle karşılaşmış 😍
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.