Off köfte pattes kızartmasıMasada herkes köfte pattis yerken ben hıyar söğüş yediğim zamanları bilirim
Adalet zaten yok
Off köfte pattes kızartmasıMasada herkes köfte pattis yerken ben hıyar söğüş yediğim zamanları bilirim
Adalet zaten yok
Sıkıntı büyük hacim olarak fgfff şaka şaka biraz dikkat ediyorum bu ara o yüzden yaniiiSağlık sıkıntısı yoksa perehize gerek yok
Sağlık sıkıntısı varsa Perhiz olmaz o zaten beslenme düzeni değiştirmektir![]()
yaza çok var daha bikini derdi değilSıkıntı büyük hacim olarak fgfff şaka şaka biraz dikkat ediyorum bu ara o yüzden yaniii
Ispanak dokanıyor aslında yoksa yerdim poaca yanaklarımla mutluyum ben. İyiki dedin hee kendimi avutmak için bir neden daha unutmuştum ben bunu sahi börek neydi hjfgdgyaza çok var daha bikini derdi değil
demek ki düğün dernek
güzel güzel dikkat et...
ıspanağı yediğinde acile gitmek zorunda olduğunu bilsen sadece su ile de geçiştirirdin akşam yemeğini![]()
Böbrek aslında yağlı ise mangalda süper oluyorIspanak dokanıyor aslında yoksa yerdim poaca yanaklarımla mutluyum ben. İyiki dedin hee kendimi avutmak için bir neden daha unutmuştum ben bunu sahi börek neydi hjfgdg
iyiymiş ben de 101 den ıspanaklı börrek zannettim bu bildiğin el emeği göz nuru![]()
Yüz kere diyorum ki bitirin kalmasın(
Duymamış olayım 101 işine bak kardeşmiyiymiş ben de 101 den ıspanaklı börrek zannettim bu bildiğin el emeği göz nuru
Sana özel pempe toz pempe hemde harika ton ford aldımBenimki de mi o gözlüktendi 🥺
Ne ima ediyorsun sen? Aşk oklarım bozuk mu Ben oklarken kılırdamayacaksın hedefi tutturamıyorumMaalesef sinemaya tek gittim
Pardon da niye çenin gözlüğü özelSana özel pempe toz pempe hemde harika ton ford aldım
O gözlük millete![]()
ona özel hediyeydi de ondanPardon da niye çenin gözlüğü özel
ona özel hediyeydi de ondan
siz özenip istediniz size koliden çıkartıp veriyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.