dikkatlizliğim var orada söri aradım sonra sen sağlam kadıköyleniyormuşsunKadıköy’de minimum takılma süresini merak ettim @Frenk cim :))
Kadıköy’e sık sık giden bilir ki kadıköy’e işlerini halletmek için gittiğinde kadıköy’e gittim demez kadıköy’e maruz kaldım der :))dikkatlizliğim var orada söri aradım sonra sen sağlam kadıköyleniyormuşsun![]()
Gideyim mi yani
Gelirken @Allecra yı unutma yani...Gideyim mi yani
peki
Aleykum selam
Bence de gitsin yıllardır arayıp sormuyor
Ben senin büyüğünüm. En son ne zaman yazdın ? Ben mi yazacam bir de (:Bence de gitsin yıllardır arayıp sormuyor
Hangi okeyde takılıyor kim bilirBence de gitsin yıllardır arayıp sormuyor
Sen mesajımı günlerce okumazsan silerim ben de ayrıca hep yazan ben değil miyim 😏Ben senin büyüğünüm. En son ne zaman yazdın ? Ben mi yazacam bir de (:
En son normal 101 deniyorduHangi okeyde takılıyor kim bilir
Valla kullanmıyordum ne yapayımSen mesajımı günlerce okumazsan silerim ben de ayrıca hep yazan ben değil miyim 😏
Pek kalmadı yaa sen zaten hepsini denemişsindir jfjdEn son normal 101 deniyordu
Var mı ki doğru düzgün okey sitesi.
Kalmadı sanırım
Sorma ya biraz @Fluffy'lik yaptım... Lafım ona değil kesinlikle şey ne diyordum evet çok meşgulüm ondanValla kullanmıyordum ne yapayımSenin için bildirim yaptım sonra da yazmadın.
![]()
O nasıl taştı öyle zalımmmmSorma ya biraz @Fluffy'lik yaptım... Lafım ona değil kesinlikle şey ne diyordum evet çok meşgulüm ondan
Valla bakmadım yeni yerlere. Eski ortamın tadı yok. Bende çok bilmem okeyiPek kalmadı yaa sen zaten hepsini denemişsindir jfjd
Çok meşgulsunSorma ya biraz @Fluffy'lik yaptım... Lafım ona değil kesinlikle şey ne diyordum evet çok meşgulüm ondan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.