izle diyorsan tavsiye ediyorsan izlerim sıkılmam dimiKorkunç değil
izle diyorsan tavsiye ediyorsan izlerim sıkılmam dimiKorkunç değil
Ben bile dikkat etmedim gözlere bak
@ işareti koymadan nickimi nasıl yazdın? Bildirim gelmedi ama tesadüf gördüm
İzledin mi sıkılmazsınizle diyorsan tavsiye ediyorsan izlerim sıkılmam dimi
canım hoş geldin, boş takılmaca. sen nasılsın, nerelerdesinahahaha napıyosunuz......
vallahi aynısı..... aklıma geldiniz size bir bakayım dedim..... hala burdasınız helal.......canım hoş geldin, boş takılmaca. sen nasılsın, nerelerdesin
Kerim çok güzeller ❤️❤️❤️❤️❤️❤️En iyi makina en iyi fotoğrafı çekseydi, en iyi daktiloya sahip olan en iyi romanı yazardı.
Ara GÜLER ( Rahmetle anıyoruz. )
Bunlarda benden olsun.
![]()
![]()
Teşekkürler, gaza geldim şimdi 🤣 Makineyi alıp yollara düşesim geldi 😁Kerim çok güzeller ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@Karahan ve sen adamı deli edersiniz nasıl güzel çekiyorsunuz ayy
Bizimle de paylaş ama 😍Teşekkürler, gaza geldim şimdi 🤣 Makineyi alıp yollara düşesim geldi 😁
00 30aramizda 1 degil artik 2 saat fark var : )
burda mesela saat halen 22:29 : ) ama paylasayim : )
Bizi düşünüyorsun çok iyi kalplisin teşekkür ederim. benim acelem yok. belki senden de öne gecerim illeride saat olarak missss.... laf ederim neden bu kadar erken paylaşıyorsun daha gün başlamadıaramizda 1 degil artik 2 saat fark var : )
burda mesela saat halen 22:29 : ) ama paylasayim : )
Bizi düşünüyorsun çok iyi kalplisin teşekkür ederim. benim acelem yok. belki senden de öne gecerim illeride saat olarak missss.... laf ederim neden bu kadar erken paylaşıyorsun daha gün başlamadı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.