Ben pek girmiyorum :)
biraz uzaklaşmak istedim
Ben pek girmiyorum :)
Nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım.. :*Ben pek girmiyorum :)
biraz uzaklaşmak istedim
Buradayım, sen neredesin? : ))
Elin kolun uzunsa bana da bi kese yapsana eheheNe demek ne demek elimiz kolumuz uzun 🥳
Elin kolun uzunsa bana da bi kese yapsana ehehe
Ben hala yurtdışındayım birkaç güne döneceğim.. son günlerde giriyorum buraya göremiyorum sizi..Buradayım, sen neredesin? : ))
Kral geri mi döndü 🥳🥳
Zannedersin sen ama ben ölmem :)
@HolySpectre anlıyor bu işlerdenMasa üstünden video yükleyecem nasıl yapıyorum yardım edecek yetkili..
Youtube'a yükleyip linki paylaşabilirsin.Masa üstünden video yükleyecem nasıl yapıyorum yardım edecek yetkili..
Bu cilve bende yok
Yanaklar 💟
Evet boyle cok ciplak bir goruntu olmus.. Hadi agac dikmediniz bari yere bir kac yaprak koysaydiniz...Güneşin doğuşu güzel
İnsan ayıp olmasın diye 2 ağaç diker
Daha önce diktik çıkmıyo canım ya.Güneşin doğuşu güzel
İnsan ayıp olmasın diye 2 ağaç diker
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.