Niye yazın gelemedin foruma sen?tabikii insan boyunu aşıyor..
Şimdi o şelaleye gitme hayalini tüm kış beklicem

Niye yazın gelemedin foruma sen?tabikii insan boyunu aşıyor..
Şu anda bile girilebilir sıcaklık şelalenin olduğu yerde 30c civarı..Niye yazın gelemedin foruma sen?
Şimdi o şelaleye gitme hayalini tüm kış beklicem
![]()
Biz kombi yakarken Osmaniye'nin torpili ne?Şu anda bile girilebilir sıcaklık şelalenin olduğu yerde 30c civarı..
Güney güney güney.. :) ama yazında 48 dereceleri görüyoruz sizler serin serin otururken..Biz kombi yakarken Osmaniye'nin torpili ne?
Ne diyosunnnnnn!Güney güney güney.. :) ama yazında 48 dereceleri görüyoruz sizler serin serin otururken..
Kedileri büyüttün mü hayırsız söylemiyorsun@Fluffy Hç bakınıyorum öyle:)
Yeni yuvalarında mutlu olsunlar nasıl güzel göbekleri vardı balon gibiKediler büyüdü hepsi sahiplendi
Tahinli çörek miEkmegimiizi kendimiz yapiyoruz
Hayır susamlı ekmek :)Tahinli çörek mi
Söyledim söyledim jfjddİyi akşamlar nickimin baş harfini büyük yapacak yetkili arkadaş okurmu acaba bana izin vermiyor ayar.. 🙄
Çok teşekkürler..:)Söyledim söyledim jfjdd
Ne demek ne demek elimiz kolumuz uzun 🥳Çok teşekkürler..:)
Aa baş harf büyümüş çok teşekkürler..:)Ne demek ne demek elimiz kolumuz uzun 🥳
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.