Selam canim..uyucam simdi.dd@Süreyya
Kral nasılsın
yahu bir kere de uyumamana denk geleyim , çalışıyorum be ne yapayım koşturmaca.Selam canim..uyucam simdi.dd
Iyiyim sen nabiyon..
yahu bir kere de uyumamana denk geleyim , çalışıyorum be ne yapayım koşturmaca.
eh iyi uykular şarkısı yeşillendiriyim o zaman
View: https://www.youtube.com/watch?v=Zz-DJr1Qs54
ben meşgulüm yerime athena baksın diyip olypostan inen tanrıçaKolay gelsin yavrum...
Hep varim..unutma bunu..bir help! Bak nasil ordayim..saniyede.ddd
Gel cayi demledim..
Nasilsin yavru kusum?
Dışarıda kasvetli yağmurlu bir hava var ve ben pazar günü çalışıyorum.
Her neyse günaydınlar efendim
![]()
Afiyet olsun. Yanında da kek olur, elmalı pasta olur efendime söyleyim kurabiye tarzı bir şey olursa çok daha güzel olur :)Kolay gelsin efenim, cay icerken sizi düsünecegim 😆
direkt uyutur bunlar yahu yapma etme dayanamam ben de yerimAfiyet olsun. Yanında da kek olur, elmalı pasta olur efendime söyleyim kurabiye tarzı bir şey olursa çok daha güzel olur :)
Ben evdeyken çayı kuru kuru icmeyi hiç sevmiyorum ya. En azından pbir dilim kek filan iyi olur hafif olur bir şey yapmaz (:direkt uyutur bunlar yahu yapma etme dayanamam ben de yerim
Ben çayı yalnız içmeyi hiç sevmiyorumBen evdeyken çayı kuru kuru icmeyi hiç sevmiyorum ya. En azından pbir dilim kek filan iyi olur hafif olur bir şey yapmaz (:
Ben çayı yalnız içmeyi hiç sevmiyorum
yanına lak lak edecek birisi şart
Atarsın kilolari canim benim...geçen hafta cok yedim kilo aldim, bin depri sen nasilsin böcegimm
Ikizler burcu isteBen çayı yalnız içmeyi hiç sevmiyorum
yanına lak lak edecek birisi şart
Afiyet olsun. Yanında da kek olur, elmalı pasta olur efendime söyleyim kurabiye tarzı bir şey olursa çok daha güzel olur :)
@CaT bana hediye geldi. Tam yüz tane sakız 😂😂😂 aklıma geldin dürtüşü🤭🤭
Kolaylıklar diliyorum. O zaman benEvdeyim diye onlari yapmam simdi, ama temizlige girisebilirim)
Kolay gelsin. Ben eve geçerken dışarıdan alıyım bari 😀Evdeyim diye onlari yapmam simdi, ama temizlige girisebilirim)
Kolaylıklar diliyorum. O zaman ben
Kolay gelsin. Ben eve geçerken dışarıdan alıyım bari 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.