Haberler başladı mı günün özeti miBen haber izlemiyorum ya içim şişiyor.
Benden iyilik güzellik ya nolsun :)
Haberler başladı mı günün özeti miBen haber izlemiyorum ya içim şişiyor.
Benden iyilik güzellik ya nolsun :)
NeyHaberler başladı mı günün özeti mi
Ana haber öncesi günün özetleri, haberin haberi, öğle haberi sonrası ikindi haberleri, hala haber olan kanallar var yaNeyAnlamadım
Ya onu anladım canikom.Ana haber öncesi günün özetleri, haberin haberi, öğle haberi sonrası ikindi haberleri, hala haber olan kanallar var ya
Ya onu anladım canikom.
Ben haber izliyorum demedim ki :)
Ben haber İZLEMiYORUM dedim :)
Lords of the Fallen bitti yayın ama ben lol oynuyorum şimdiNe oyunu? Hangi oyun?
İyi iş güç
Onlar ne ya hiç bilmiyomLords of the Fallen bitti yayın ama ben lol oynuyorum şimdi
gamerler kanser olsun kurdeşen murdeşen bişeler döksün diye oyun yapmıslar![]()
fifayıda ben sevemedimOnlar ne ya hiç bilmiyom
En son oynadığım oyun max payne 2
Ha bi de arada arkadaşlarla fifa atarız :)
Hangi haller?Ne olacak bu haller
Bu hallerHangi haller?
Kayserili misinBu haller
DeğilimKayserili misin
Benim sevdiğim dirgeni ne bilsin 🥺Önemli olan, sevdigeciginin sana dirgeni baglama yapip, türkü çiğirmasi cicegim.d
Icabinda dirgen yerine tava da olur..yeter ki sarki türkü söylesin.ddBenim sevdiğim dirgeni ne bilsin 🥺
Aynı topraklardan sevmek gerek yaa bak yaşlandım özüme doğru evriliyorum toprak beni çağırdığında bile bu gırtlak seslerinin ruhuma verdiği huzur bir başka
Bunları dinleyip köyüme dönesim geliyor![]()
Öte yandan @Frenk beyden tava yi gitar yapip, headbang yapar vipei aliyorum
Vibe vibene alıyorsun benden ne alıyorsuuuuuun
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.