bakıcam buna@İ love you şeker Henry'nin öyküsü var. 42 dakika fena değil biyografi tarzında komedi diyebiliriz
İzledim ehh işte, sıkmıyor ama
bakıcam buna@İ love you şeker Henry'nin öyküsü var. 42 dakika fena değil biyografi tarzında komedi diyebiliriz
İzledim ehh işte, sıkmıyor ama
kız nasıl dayandın buna sen :)bakıcam buna
kız nasıl dayandın buna sen :)
Uzmanlaşmak istemiyorum. Balığı yemek yeterli oluyor benim için :)nusreti salla ya uzana takıl bir uzan ol yeter :) nusret gibi kazıklamanla ünlü olma sadece lezzetlerini konuşsunlar
sitivırt ha bunu öğrenmem güzel oldu hatayımın bir döneminde ben de yaptım o işi havalı ismini kullanayım bari kariyerime başlarken diye :)
balık konusunda uzmanlaşmak istersen biraz da Cavit te takıl o da oldukça başarılıdır Balık konusunda![]()
Hesap öderken biz de çok mutlu olmuyoruz, tıpkı balık gibi. 🙂Logosu ne biçim ya balık çok mutsuz
AfiyetHesap öderken biz de çok mutlu olmuyoruz, tıpkı balık gibi. 🙂
Niye yaaa kötü de sayılmaz mfkkddkız nasıl dayandın buna sen :)
Biter ya acele etme 🤓Kış geldi hala çayı bitiremedin @Tonyukuk
Ne zamanBiter ya acele etme 🤓
1 hafta olabilirNe zaman
Yaaaaa yetoooooo bitsin artık!1 hafta olabilir
Oyun izliyomNaber?
N’apıyorsunuz?
Hihihi :)
Ne oyunu? Hangi oyun?Oyun izliyom
sen napıyorsun
Onun oyuncakları mı bunlar
Bir şey yapmıyoruz haberler sendeNaber?
N’apıyorsunuz?
Hihihi :)
Ben haber izlemiyorum ya içim şişiyor.Bir şey yapmıyoruz haberler sende
Senden ne haber?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.