koah adayıçok içiyorum çok.. sigara beni bırakmadan benim onu bırakmam lazım..
koah adayıçok içiyorum çok.. sigara beni bırakmadan benim onu bırakmam lazım..
@Cherry one night stand sevmiyorum ya , zaten türkiyede öyle mümkün bir şey değil. Gideri çok getirisi yok
eskiden 1 kaç kez oldu ama anlamsız
Kajsjsjhd muhabbet ediyoruz yao kadar ileri gidip sormadim tabi : )
sakasina , hangover sarhoslugunda .
ben bilemem : )) öyle seyleri .
Ben bugün baya bi forumda gevezelik yaptım ya 1 haftalık kotamı doldurmuş gibi hissediyomarkadaşlar nasılsınız arkadaşlar nabuyosunuz arkadaşlar
etiketlisi çok daha etkili olacaktır sevgili nunucum. ayrıca est yahu gevezelik yabalım diye buradayım niçin sınırlandırasın kendini, duymamış oliymBen bugün baya bi forumda gevezelik yaptım ya 1 haftalık kotamı doldurmuş gibi hissediyom
Okey ekibini toplama çağrısı yaptım yeterli gelmezse etiketlisini deneyeceğim![]()
sen naptın animeye bakabildin mi sıkılmaya devam mıetiketlisi çok daha etkili olacaktır sevgili nunucum. ayrıca est yahu gevezelik yabalım diye buradayım niçin sınırlandırasın kendini, duymamış oliym
bakamadım henüz yasen naptın animeye bakabildin mi sıkılmaya devam mı
Yoruma sonradan ekledim sen hızlı davranmıssın
yok yaw espri olsun diye dediydim bayadır bu kadar aktif olmuyordum
1 günde bitirdim animeyi yedim resmen keşke 24 bölüm olsaydı.bakamadım henüz yabakıciiiim ama en kısa ve mümkün vakit dahilinde. aklına gelirse kısa ama fenalık işler yine beklerim önerilerini
uzun zamandır bir şey izlemiyorum maalesef ya1 günde bitirdim animeyi yedim resmen keşke 24 bölüm olsaydı.
12 bölüm çok az ya
sendegüzel denk gelirsen at anime bulamıyorum bu ara 60 70 bölüm one piece biriktirdim dönüp onu izlicem en son![]()
Sıkıldığını söylediğim zamanlar aklıma geliyoruzun zamandır bir şey izlemiyorum maalesef ya
tam anlamıyla hiçbir şey yabmuyorum :dSıkıldığını söylediğim zamanlar aklıma geliyor
Bir şey izlemiyorsun oyun oynamıyorsun gezdiğini falan yazdıgınıda görmedim
Bazen diyorum napıyor bu çocuk![]()
yeminle geriyorsun beni ya lkmdfgtam anlamıyla hiçbir şey yabmuyorum :d
evden pek çıkmıyorum. 1615 adım atmışım mesela bugün, o da tütün almaya çıktığım içinyeminle geriyorsun beni ya lkmdfg
yürüyüş mürüyüş etkinliği yaptık katılır mısın
yürüyüş yapıp adım paylaşıyon
kelimelik oynayak -,-evden pek çıkmıyorum. 1615 adım atmışım mesela bugün, o da tütün almaya çıktığım için
ahrazımkelimelik oynayak -,-
Beyin egzersizi olur he
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.