Hoşbuldum chenHoş geldin @Anormal
Hoşbuldum chenHoş geldin @Anormal
Kategorileri Biraz karıştırabilirsin umarım seversin forumu 🤗Hoşbuldum chen
İllaki:)Kategorileri Biraz karıştırabilirsin umarım seversin forumu 🤗
Aaa erken uyanmışım hiç farkında değilim 🤓@Tonyukuk geç mi kalktın?
Yay burcu erkeği esprileri ama ben gülüyorumaslında MFÖ grubun solistinin ismi , mahsur alansonmuş diye olayın iç yüzünü anlatmaya başlardım slkdjfhskldjf
ne acaba , o kadar fazla konu açtın ki lsdkfjlsdkfSenin bir tane daha esprin vardı @Xasthur ss alıp konu mu açmiştim yoksa başka bir şey mi olmuştu hatırlayamıyorum
Emekliliğim geldine acaba , o kadar fazla konu açtın ki lsdkfjlsdkf
eyt vurmuyor mu sana yaa ?Emekliliğim geldi
Tek vuran eyt olsa keşkeeyt vurmuyor mu sana yaa ?![]()
felek te vuruyor heralde @ChenTek vuran eyt olsa keşke
Sesin çıkmıyorAaa erken uyanmışım hiç farkında değilim 🤓
Evet unuttum sizi 🤪Sesin çıkmıyor
Yaraladın beni farkında mısın??Evet unuttum sizi 🤪
Gökhan Güney'in şarkısı aklıma geldi 😂Yaraladın beni farkında mısın??
Gökhan Güney'in "Yaraladın beni" şarkısı geldi aklıma. 😂Yaraladın beni farkında mısın??
Yazarken o şarkı aklımdaydı bilmezsin diye yazmadımGökhan Güney'in şarkısı aklıma geldi 😂
Gökhan Güney'in "Yaraladın beni" şarkısı geldi aklıma. 😂
Ne kaa ayıb ben nasıl bilmem 🤓Yazarken o şarkı aklımdaydı bilmezsin diye yazmadım
Zihin okuma çalışmalarına en kısa sürede başlayacağız tadilattayız şekerim 🤪Ne kaa ayıb ben nasıl bilmem 🤓
İyi olur, beni yormayın. 🤪Zihin okuma çalışmalarına en kısa sürede başlayacağız tadilattayız şekerim 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.