Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
böyle deyince epik bir masal tadında gelebilir ama tamamen gerçek muhteremler.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
yapabildiklerinin belki yüzde biri size gösterdiğim :/

hayal edebildiğin her şeyi görselleştirdiğini, bu görselin üzerine çok basit bir lora ile istediğin yüzün, sesin ya da birisine ait spesifik bir davranış modelini inşa edebildiğini düşün. Üstelik sahte olduğu en gelişmiş teknolojiler ile bile anlaşılamaz.
Ne korkunç şey bu böyle

Ve aklımızın kıyısından geçmeyen fakat kötü niyetlerin tenhasındaki gölgede devleşen binlerce kötülüğe alet edilebilecek bir yenilik

Raison Detre

Altın Üye
Ne korkunç şey bu böyle

Ve aklımızın kıyısından geçmeyen fakat kötü niyetlerin tenhasındaki gölgede devleşen binlerce kötülüğe alet edilebilecek bir yenilik

Abi her bok japonlarda ben deyim, bizzat içerden bildiriyorum. :D

Korkmaya gerek yok, tabi digital verilerinizi anonim olarak paylaşmadığımız sürece. Hoş kaç insan uygulamalara izin verirken nelere izin verdiğine dikkat eder ki :D

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Abi her bok japonlarda ben deyim, bizzat içerden bildiriyorum. :D

Korkmaya gerek yok, tabi digital verilerinizi anonim olarak paylaşmadığımız sürece. Hoş kaç insan uygulamalara izin verirken nelere izin verdiğine dikkat eder ki :D
Ahh işte yıllar önce Kemal Sunal'ın Fatma Girik'le oynadiği filmde uyarmışlardı bizi jfxjxj Japon hizmetçi miydi neydi :d

Raison Detre

Altın Üye
Ahh işte yıllar önce Kemal Sunal'ın Fatma Girik'le oynadiği filmde uyarmışlardı bizi jfxjxj Japon hizmetçi miydi neydi :d

kerata da biliyodu o, o çok masum çiçem la :D

Japonlarda şöle bişey var, mesela bizde "genç" kelimesi kim için kullanılır adult bağlamda ? 18/25 hadi eyvallah der geçeriz, japonlarda 15 e kadar genç anasını satım, dolayısı ile pedo vakalarının büyük yüzdesi bu heriflerde, neden çünkü toplumsal bellekleri buna müsade etmiş bir kere.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
kerata da biliyodu o, o çok masum çiçem la :D

Japonlarda şöle bişey var, mesela bizde "genç" kelimesi kim için kullanılır adult bağlamda ? 18/25 hadi eyvallah der geçeriz, japonlarda 15 e kadar genç anasını satım, dolayısı ile pedo vakalarının büyük yüzdesi bu heriflerde, neden çünkü toplumsal bellekleri buna müsade etmiş bir kere.
Aaa sen mi açtin öyle konu yoksa açacak miydin tamamen unuttum

Japonların gizli sapkın dünyasıyla alakalı?

Raison Detre

Altın Üye
Aaa sen mi açtin öyle konu yoksa açacak miydin tamamen unuttum

Japonların gizli sapkın dünyasıyla alakalı?

evet manga konusu açılmıştı sanırım, hatta kimdi biri japonları savaşta yaptığı işkenceler ve kampları konusunda dikkatimi o yöne çekmişti. Lanet girsin öle millete :D Bırakıyım bir kaç örnek

Hala 5/10 yaşında ki kız çocuklarının babalarına sarılmaları , kucağına oturmaları felan ayıp sayılır Japonya da , siz bu disiplinin neden çıktığını anlayabilirsiniz.

Japonya da fakir ailelerin çocuklarını fuhuş için satmaları normal karşılanırdı daha 14. yy da dek, hala kültürel etkileri tam gaz devam tabi.

Fetiş konusunda dünyada kimse üzerine su dökemez bu insanların, üstelik kadınlarıda aynıdır. Darkweb te 90 lı yıllarda dönen videoları gördük, görmez olaydık.

gibi gibii

Raison Detre

Altın Üye
Fransız insanat bahçesi yapmış, ingiliz kol kesmiş, araplar cücelerle basketbol oynamış bunlar ne ki japonların yanında tırt

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
evet manga konusu açılmıştı sanırım, hatta kimdi biri japonları savaşta yaptığı işkenceler ve kampları konusunda dikkatimi o yöne çekmişti. Lanet girsin öle millete :D Bırakıyım bir kaç örnek

Hala 5/10 yaşında ki kız çocuklarının babalarına sarılmaları , kucağına oturmaları felan ayıp sayılır Japonya da , siz bu disiplinin neden çıktığını anlayabilirsiniz.

Japonya da fakir ailelerin çocuklarını fuhuş için satmaları normal karşılanırdı daha 14. yy da dek, hala kültürel etkileri tam gaz devam tabi.

Fetiş konusunda dünyada kimse üzerine su dökemez bu insanların, üstelik kadınlarıda aynıdır. Darkweb te 90 lı yıllarda dönen videoları gördük, görmez olaydık.

gibi gibii
Ama pedofiliyi çoğu toplumlarda eskiden beri görüyoruz üstü örtülmüş ve alenen yapılmadığı için yayılmamiş belki de fakat şimdi sosyal medya sayesinde günahlar daha aşikar
Açiktan işlenen günah da meyilli olan insanlara örnek, kıyas oluşturuyor maalesef

Raison Detre

Altın Üye
Ama pedofiliyi çoğu toplumlarda eskiden beri görüyoruz üstü örtülmüş ve alenen yapılmadığı için yayılmamiş belki de fakat şimdi sosyal medya sayesinde günahlar daha aşikar
Açiktan işlenen günah da meyilli olan insanlara örnek, kıyas oluşturuyor maalesef

Maalesef ve oluşturmaya devam eder gelişmemiş ülkelerde, cinselliği sınırlanan coğrafya da ahlaki şartların zorlanmaması ihtimali sıfır.

SoCRaT

Bronz Üye
yok mu bi kahve ısmarlicak olan.. biraz açılmam lazım..

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Yatcam ben uyucam
Uykumun yarısı yatakta kaldı

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Üst Alt