CaT

🎈
Board Admin
bi süredir ara vereyim dedim :D takıldım öyle kendi halimde. haftasonu da bi arkadaşta kaldım. bugün de döndüm eve. geldim bari bi bakayım foruma dedim :D
sen nasılsın kuzumm herşey yolunda mı ? nasıl geçiyor haftasonun ?

Ooo ara vermeler falan .pp iyi yaaa bende arkadasla buluscam birazdan hazirlaniyorum, buranin kavurucu sicaklari gecti sükür nefes alabiliyoruz artik.... bak tabi yaa, bakmadan gecme buraya, özletiyorsun kendini :*

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Ooo ara vermeler falan .pp iyi yaaa bende arkadasla buluscam birazdan hazirlaniyorum, buranin kavurucu sicaklari gecti sükür nefes alabiliyoruz artik.... bak tabi yaa, bakmadan gecme buraya, özletiyorsun kendini :*
bende seni özledim kuzumm. teşekkür ederim sorduğun için. iyi takılmalar ((: dönünce konuşuruz

Süreyya

Spákona
Süper Mod
geç döndüğüm için affına sığınıyorum sevgili süreyya. pek bir şey yapmadım, bir ara makaron ve tütün almak için dışarı çıktım onun dışında gün boyu yattım diyebilirim.
Est..
Yat tabii..belki dünyanin en iyi eylemi yatmak

SoCRaT

Bronz Üye
Cinsel eğilimlerin temeli hazdır. İnsan sevince aptallaşır. Aşk yoktur, libido vardır. Bir objeye duyulan sevgi, ona sahip olma isteğinden gelir. Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez. İnsan mutlu olmak ister; bu yüzden berbat haldedir.

Freud
çok doğru bir tespit..

velevki

🎈
Altın Üye
Geçerken uğradım...
.
Sanki yol üzeri
Bi forum vardı ben bir yıl önce gitmiştim diyorum. Adını zor hatırladım.
Sonra bakalım yerinde duruyor mu ? Neler yazıyor/oluyor, ne var ne yok bir uğradım...
İctenlik bey,sizi tekrar görmek ne güzel, hoş geldiniz. Sevgiler

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
IMG_20230904_012903.jpg

Temizlik yapıyorum gelirdim yoksam
İyi nöbetler

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Aşırı gerçekçi emeğine sağlık.
Beyefendi yaptığınız eserlere aşık olmuyor musunuz?

hatun yekten "saçmalık hiç bir kadın bu kadar kusursuz olamaz" diyor, bende aynen öyle dünya üzerinde zaten böyle bir kadın yüzü yok diyom.

estetik konusunun zaten üzerine eğiliyorum bir de şöle şeyler çıkınca hayal gücümüzle oyy

mesela şimdi bir kongolu kadın çiz dedim ve jewerly vs basit promtlar girdim sonuç

00005-2653917290.png

korkutucu olan şu ki artık yeni eğitilen modeller , kongolu kadın dediğimizde yörenin gerek ten rengi, geleneksel kıyafetleri, çene yapısına kadar ayırt ediyor olması.

RunwayML de bir geliştirici bana , stable diffusion karanlık sulardır bol şanslar demişti anlıyorumm

Son düzenleme:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@Raison Detre yalnız gerçekten muazzam olduğu kadar korkutucu şekilde gelişiyor yapay zeka

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
@Raison Detre yalnız gerçekten muazzam olduğu kadar korkutucu şekilde gelişiyor yapay zeka

yapabildiklerinin belki yüzde biri size gösterdiğim :/

hayal edebildiğin her şeyi görselleştirdiğini, bu görselin üzerine çok basit bir lora ile istediğin yüzün, sesin ya da birisine ait spesifik bir davranış modelini inşa edebildiğini düşün. Üstelik sahte olduğu en gelişmiş teknolojiler ile bile anlaşılamaz.

Üst Alt