Ispanak konserve var mı Türkiye'de ben görmedim zaten de hiç sevmem konserve sen güzel ıspanak yaparsan sana geleyim börek olsun amaTemel reis gibi konservesini al ağzına dök![]()
Ispanak konserve var mı Türkiye'de ben görmedim zaten de hiç sevmem konserve sen güzel ıspanak yaparsan sana geleyim börek olsun amaTemel reis gibi konservesini al ağzına dök![]()
Allam sen böle tembellerle mi sınıyon hep beniIspanak konserve var mı Türkiye'de ben görmedim zaten de hiç sevmem konserve sen güzel ıspanak yaparsan sana geleyim börek olsun ama
Karnımı doyurdum temizlik yapıceeeemmm açıkçamAllam sen böle tembellerle mi sınıyon hep beni
börek diyo ya
iki yumurta kır da karnını doyur tembel seni![]()
tamam işte sen benim evi de temizle ben böreği hallederkenKarnımı doyurdum temizlik yapıceeeemmm açıkçam
Pp harika dostum @Nepenthe
Sanki ben dondurulmuş börek atamıyorum fırına önemli olan böreği yumuk yumuk parmaklarınla açmantamam işte sen benim evi de temizle ben böreği hallederken
101 in ıspanaklı öreğini attımmı fırına üffffbakam kasların çıkacak mi
koltuklari tek kaldırabilcen mi
![]()
İyiyim, mesajın ile daha iyi oldum sevgili bitanem süreyya. Sen nasılsın, günün nasıldı?Biggie, nasilsin canim cigerim?
Iyiyim canim Biggie..İyiyim, mesajın ile daha iyi oldum sevgili bitanem süreyya. Sen nasılsın, günün nasıldı?
Bize her gün Pazar 🤓@Tonyukuk pazar pazar erken mi kalktınnn
Eeh tabii tertemiz havan var, uyanırsın keşke bizim de yeşilimiz bol olsaBize her gün Pazar 🤓
Ben hep erken uyanırım.
Mis gibiEeh tabii tertemiz havan var, uyanırsın keşke bizim de yeşilimiz bol olsa
Sefan olsun, yerimize de oksijen çek ciğerilerineMis gibi
geldim kuzumm nabersin ?
@CaT demek istiyorummm
nasıl okumadın yaa ? etiketlemiş ya işte ?Ben bu üsttekileri okumadım nerde onlar yaw alala
antikalar, eski olduğu için değil. nadir oldukları için değerlidir <3Müzeliğim biraz antika. D
Eyw kardesim cansin
bi süredir ara vereyim dedimMerak ettimmm senii nasil geciyor haftasonun?
geç döndüğüm için affına sığınıyorum sevgili süreyya. pek bir şey yapmadım, bir ara makaron ve tütün almak için dışarı çıktım onun dışında gün boyu yattım diyebilirim.Iyiyim canim Biggie..
Günümün 4 de biri uyumakla gecti.
Az evvel mutfaga topladim..oppenheimer sanki benim mutfakta yapmis deneylerini..o kadar daginikti..
Bugün pek bir verimli bir sey yapmadim anlayacagin sevgili Biggie..
Sen neler yaptin?Anlat bakalim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.