Korkutmak istesem cin hikayesi yeter neden bunlarla ugrasim dertdaş burçdaşım jabsbbsGece gece korkutmuş bir de ya :d jfjxkx
Korkutmak istesem cin hikayesi yeter neden bunlarla ugrasim dertdaş burçdaşım jabsbbsGece gece korkutmuş bir de ya :d jfjxkx
Onu hiç yapmaKorkutmak istesem cin hikayesi yeter neden bunlarla ugrasim dertdaş burçdaşım jabsbbs
Korkma kız gerçek değiller. D öyle bir fenomen teknik olarak imkansızOnu hiç yapmagözüme uyku girmediği gibi evde bile korkarım
Yaa benim bira arkadaşıma musallat olmuştu o zaman ben daha çocuktum kızın gözü bile farklı bakıyordu ben inanıyorum şu an Sana bu satırları yazarken arkamdan bir el omuzuna dokunursa oracıkta can veririm yani jgjxjKorkma kız gerçek değiller. D öyle bir fenomen teknik olarak imkansız
Sen daha gerceksin@Xasthur hiç bir b.ka da inanma, her şeye o yok, bu yok, bu gerçek değil.
Daha? .dSen daha gerceksin
Onlarin ki varsayim, gorulemeyen, mitDaha? .d
yapacağım zaman bu notu kullanacağım tatlımm 💕Özellikle kavrulmuş fındık ve kavrulmuş bademi toz haline getirip yap çiçeğim çok beğeneceksin
Yenge de taş gibiymiş
Uyandırmadın?@Fluffy pas vermiyor. 😏
Temel Reis miyim benpipo dene bence sen![]()
Cevap vermiyiciiimmmUyandırmadın?
Seni seniiCevap vermiyiciiimmm
Ispanak ye bakalım ne olcak na göre karar vercemTemel Reis miyim ben![]()
Yıkaması zor diye pişirmiyorumIspanak ye bakalım ne olcak na göre karar vercem![]()
Temel reis gibi konservesini al ağzına dökYıkaması zor diye pişirmiyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.