Üşenmediğim zamanlarda...kıyamam yaaa bu saatte ciddili yapmış bi de yerimm seniii 😍🥰
ben yerim bana ver @Chen mutfakta da aşçıymışsın zaten, konudan öyle gördüm 🤪
kek ne'li tatlım peki ? 😍Üşenmediğim zamanlarda...
Yoksa çok pis üşenirim![]()
Geçen keten tohumunu, fındığı aklına gelen başka şeyleri de un yaparak eklemiştimkek ne'li tatlım peki ? 😍
okurken tadı damağıma geldi yaa harika görünüyor şimdiden.Geçen keten tohumunu, fındığı aklına gelen başka şeyleri de un yaparak eklemiştim
Bu defa leblebili olacak fjxjxj
Ayrıca sıradan keklerden daha doygun daha lezzetli oluyor farklı kuru yemişleri değerlendirince
Eveeet portakal da yakışıyorokurken tadı damağıma geldi yaa harika görünüyor şimdiden.
değişiklik lezzetler şart yaa, ben bazen içine limon kabuğu filan koyuyorum erinmezsem yapmaya.
limon kokusunu da ayrı seviyorum gerçi 🤣
evet güzel geliyor kulağa. ama öyle birşey alsam ben eve gelene kadar yolda dümdüz yerim ben yaa 🤣🤣Eveeet portakal da yakışıyor
Hatta meyvelerin şekerli kurutulmuş formları satılıyor kekleri içinde rengarenk bir görüntü ve hepsinin lezzeti ayrı tat bırakıyor denemelisin
Özellikle kavrulmuş fındık ve kavrulmuş bademi toz haline getirip yap çiçeğim çok beğeneceksinevet güzel geliyor kulağa. ama öyle birşey alsam ben eve gelene kadar yolda dümdüz yerim ben yaa 🤣🤣
ama dediğin aklıma yattı, erinmezsem bir gün yaparım
Flash TV çirkin anılarım depreşti hem beğenmez hem izlerdim ya tahammül edilemez basitlikte oyunculuktu sarı bıyık.. Ahh sarı bıyık en gıcık olduğum adam
Bence yanliş dusunuyorsunuz ya. Oyunculuk konusunda en deneyimli olan cahit kasikcilar yani sari biyik. Kisitli imkanlar ile o donemin cinayetlerini konu alan bir programdi gercek kesit. 93 den 2000e kadar amacina sadik gitmis, daha sonra flashtv diziyi iptal ediyor. Sonra yalcin cakir geliyor ve isi bozuyorFlash TV çirkin anılarım depreşti hem beğenmez hem izlerdim ya tahammül edilemez basitlikte oyunculuktu sarı bıyık.. Ahh sarı bıyık en gıcık olduğum adam
Bence yanliş dusunuyorsunuz ya. Oyunculuk konusunda en deneyimli olan cahit kasikcilar yani sari biyik. Kisitli imkanlar ile o donemin cinayetlerini konu alan bir programdi gercek kesit. 93 den 2000e kadar amacina sadik gitmis, daha sonra flashtv diziyi iptal ediyor. Sonra yalcin cakir geliyor ve isi bozuyor
Ayrica hala oyunculuk dersleri ve cocuk tiyatrolarinda engelli cocuklar icin oyun hazirlayip tek basina oynuyor sari biyik. D
Evet senaryo hatalari ya da oyunculuk sifir, ama o diziden cok bir canlandirma programiydi. O adamlar toplumda olan olaylari anlatmak icin oynarken oyle buyuk paralar kazanmiyorlardı. Hatta karin tokluguna bile denebilir. Oyle ki mekanlar kostumlerin cogu falan oyuncularin kendi evleri kendi kiyafetleriymis.
Bu yuzden de dizi de kimin kim oldugu oyuncu ismi yazmamakta. Gercek kesit donemin ekoludur ya. Ben severim, ayrica tam 300 bolumluk bir arsivim var harici hard disk de jabsbsbbsbs
O dönemler de mi? Yoksa su an da gercek kesitin tiiye alinan videolari mi?Ben başarısız oyunculuğunu izliyordum sadece konuya pek hakim olamıyordum açıkçası :d
Şu anO dönemler de mi? Yoksa su an da gercek kesitin tiiye alinan videolari mi?
Yahu ben 200 yasindayim sanki. Biz de korkuyorduk sonra ne oldugunu ogrendik. DŞu an
O dönemde ben küçüktüm. Korkuyordum birazcık![]()
Evet izledim 🥺Yahu ben 200 yasindayim sanki. Biz de korkuyorduk sonra ne oldugunu ogrendik. D
Dur tahmin ediyim, saribiyigin deli rölü ve civili cinayet bolumlerini kesin izledin dimi?
Sil, ama dunyanin nasil bir yer oldugunuda unutma. DEvet izledim 🥺
Silme tuşu lazım
Gece gece korkutmuş bir de ya :d jfjxkxSil, ama dunyanin nasil bir yer oldugunuda unutma. D
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.