Çok iyiyim baş ağrım geliyor sen nasılsın alcatraz@Fluffy nasılsın ?
iyiyim ben tşk edeirm. sende de mi migren var ?Çok iyiyim baş ağrım geliyor sen nasılsın alcatraz
Vantilatör esiyor kafama saçım da ıslak hastalığa meydan okuyorumiyiyim ben tşk edeirm. sende de mi migren var ?
sinüzit olursun derler. dikkat etVantilatör esiyor kafama saçım da ıslak hastalığa meydan okuyorum
Esmiyor öldüm vaysinüzit olursun derler. dikkat et
birini daha kaybetmek istemiyorum forumdan...
yazın hastalık çekilmiyor, üşütme sonra. çorba yapan birin varsa evde sorun yokEsmiyor öldüm vay![]()
Yazın çorba içilmiyoryazın hastalık çekilmiyor, üşütme sonra. çorba yapan birin varsa evde sorun yok![]()
burçlardan hiç anlamam ben yaa, ama akrebim.@leblebitozu senin burcun ne?
Zehrini tatlı tatlı boşaltır🤪🤪🤪🤪🤪burçlardan hiç anlamam ben yaa, ama akrebim.
umarım sorun olmaz 🤭
tatlı ve zehir aynı cümlede kulağa pek hoş gelmedi biraz daha açar mısın ne demek istiyorsunnnn 🤣🤣Zehrini tatlı tatlı boşaltır🤪🤪🤪🤪🤪
Canim dün pattak uyumusum..fark etmedim..kopmus olabilir.ddd@Süreyya hanimcigim sizin orda da firtinalar kopuyormu?
Anonimlik.@Egolu Narsist Patriarkal naber adın ne ?
terli değilsem her türlü içerim aksdjasYazın çorba içilmiyor
çoğumuz için öyleAnonimlik.
Benim için önemli.
Gitmiyor gitmiyor yaz günüterli değilsem her türlü içerim aksdjas
Yaz günü Temmuz'da sen terle ben sileyim dip dirim dip dipterli değilsem her türlü içerim aksdjas
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.