Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Son düzenleme:
tek cümlelik kelimelerin ilgimi çekiyor.
seni daha yakın tanımak istiyorum.
ego kimdir ne iş yapar daha önce hangi forumlardaydı burayı kimden duydu en sevdiği üye en sevmediği üye sevdiği konular ne forumda en çok ne yapmak hoşlanır...gibi
Anonim kalmak istemem bazı sorularının cevapsız kalmasına sebep olabilir.

Konuyu dağıtmak istemedim. Zinciri atan bir bisikletin pedalı gibi boşa cevriliyormuş gibi hissediyorum şikayette. Kalk hemen şikayetin çözümünü bul yap zamanı kaybetme gibi gibi. Sence nasıl? @Egolu Narsist Patriarkal
Olabilir ama sence şikayet ettiğin içinmi pedalı boşa çeviriyorsun yoksa pedalı boşa çevirdiğini farkettiğindemi şikayet ediyorsun ilkinde şikayet etmemek senin için iyi olabilir ama ikincisinde şikayet etmemek belkide seni yerinde tutan şey ve en sonunda şikayet ettiğinde kaçtığını farkettiğinin hayatının sebebini şikayet etmen sanıyorsundur. ( ne yazdım tam anlamadım ama sen bir şeyler belki anlarsın )

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Olabilir ama sence şikayet ettiğin içinmi pedalı boşa çeviriyorsun yoksa pedalı boşa çevirdiğini farkettiğindemi şikayet ediyorsun ilkinde şikayet etmemek senin için iyi olabilir ama ikincisinde şikayet etmemek belkide seni yerinde tutan şey ve en sonunda şikayet ettiğinde kaçtığını farkettiğinin hayatının sebebini şikayet etmen sanıyorsundur. ( ne yazdım tam anlamadım ama sen bir şeyler belki anlarsın )
Şöyle yapalım mı @Egolu Narsist Patriarkal
Tam bisiklet sürerken zincir attı
Pedal boşta fark ettin
İndim ellerini kirlettin
Beceremedim(ki zincir hala beceremem)
Çözüm? Bisikletçi yürü lotus
Ne dersin🤭🤭🤭🤭🤭

CaT

🎈
Board Admin
Cok ta iyi durmuyor ya neyse .d

Üst Alt