7 aylıksın gerçekten yaa akdjaskdaOha @alcatraz tüm kizlara sarki armagan etmis, beni es gecmiiiis
7 aylıksın gerçekten yaa akdjaskda
playlist çalıyor sana yakışır bi parça armağan edicem aklımdasın bi dur aksdjaskd
şuan selami şahin çalıyor. bunu mu vereydim yani ? onu mu istiyorsun ? rastgele mi atayım aksdjaskdHsjsjd heee .p
şuan selami şahin çalıyor. bunu mu vereydim yani ? onu mu istiyorsun ? rastgele mi atayım aksdjaskd
tut geliyo...Rastgeleee
Çok kolay şikayet eden biri değilim @Egolu Narsist PatriarkalBelki tembelliğim olabilir, senin?
bunu ofiste arkadaşım izletmişti. 1-2 sahne dışında komik gelmemişti.
önyargılı davranmışım. gerçekten komik değilmiş nasıl gülmüşüm buna anlamadım
ama musa bölümü biraz tebessüm ettirmiyor değil alksjdklsajd
benim gülesim yokmuş diyelim. gülesim varken kendi kendime de gülüyorum akdjsakdsaBen neden cok güldüm yaa, carpilmayayim bari
bu akşam da bana ayrılan sürenin sonuna geldik.. hoş kalın..
gece gece hoş bi şaka değil askdjasda yabbbmaaa askdjasjkd.p dur simdi komik video izliyom djdjdj derrrrmisimsagol kuzuuum
Aaa selam bile diyemedim sana🤭bu akşam da bana ayrılan sürenin sonuna geldik.. hoş kalın..
benim gülesim yokmuş diyelim. gülesim varken kendi kendime de gülüyorum akdjsakdsa
Niye kaçtığını düşünüyorsun. ( keşke o konunun altına yazsaydın belki seni görüp başkalaraıda bir şeyler yazardı. )Çok kolay şikayet eden biri değilim @Egolu Narsist Patriarkal
Şikayet edince hayat elimden kaçıyormuş gibi hissediyorum.
selam ego naber ?Niye kaçtığını düşünüyorsun. ( keşke o konunun altına yazsaydın belki seni görüp başkalaraıda bir şeyler yazardı. )
İyiyim, canın niye sıkılıyor buradakiler ile konuşuyorsun zaten.selam ego naber ?
insan arada bana da yazar, canım sıkılıyor![]()
tek cümlelik kelimelerin ilgimi çekiyor.İyiyim, canın niye sıkılıyor buradakiler ile konuşuyorsun zaten.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.