kendime yeni bir ben lazım.. :)Bunlar için bana şans lazimmm dimdimm💃💃💃🤭🤭🤭
kendime yeni bir ben lazım.. :)Bunlar için bana şans lazimmm dimdimm💃💃💃🤭🤭🤭
Yeni bir hayat gerisi bayat, aahkendime yeni bir ben lazım.. :)
ben iki gündür otobüste bile mırıldanıyorum.. sana hayırlı olsun
Ama çok kötüsün 🤭🤭ben iki gündür otobüste bile mırıldanıyorum.. sana hayırlı olsun![]()
nasıl üzüldüm anlatamamAma çok kötüsün 🤭🤭
Resmen bulaştırıp gidiyorsun
Olmadı🙈
Üzüldüğün teee buraya kadar geldi, inan. Şimdi sen üzüldün diye bende üzüldüm 🤭nasıl üzüldüm anlatamam![]()
dum rıka tak dum..Üzüldüğün teee buraya kadar geldi, inan. Şimdi sen üzüldün diye bende üzüldüm 🤭
Yapma😂dum rıka tak dum..
dinleyip oynaman lazım :)Yapma😂
Hadi başka şarkı söyle o dolansın dilime😂dinleyip oynaman lazım :)
deniz üstü köpürür.. hey canım rinanay rina rinanayHadi başka şarkı söyle o dolansın dilime😂
Ama zor olsun ki zorlanip söylemiyorum diye mızıkçılık yapayım 🤭🤭
Katılıyorum sana.zor şarkı sevmiyorum ben.. sözlerine eşlik edebileceğim şarkılara hayranım..
sonrasında da mehmet erdem - hara dinle.. belki biraz zorlanırsın
Bu burçların böyle grubu filanda mı var?@Egolu Narsist Patriarkal
Hatta hava veya ateş grubu burçsun kesin yazacaktım öyle birşeyler oldu kaynadı yazamadım
Baya detayı var ya bir dünya ıvırı zıvırı var geçmiş yaşamdan ders alman gereken ve gelecekte dikkat etmen gerekenleri bile var var oğlu var mesela sen ikizlersin bu karakterini belirliyorBu burçların böyle grubu filanda mı var?
Sen bu işin profesörü olmuşsun ama sana öyle denk gelmiştir gibime geliyorBaya detayı var ya bir dünya ıvırı zıvırı var geçmiş yaşamdan ders alman gereken ve gelecekte dikkat etmen gerekenleri bile var var oğlu var mesela sen ikizlersin bu karakterini belirliyor
Ay burcun duygularını yükselenin ilişkideki tavrını
Dınısının dınısı var da var
Bu yüzden senin eşin benzerin yok
10 ikizleri yanyana koyalım hepsi farklı olur çünkü senin yıldız haritan sana özeldir.
Ben evlenmek için bile sadece bir burçla görüştüm. Zor evlilik olacağını hangi zorlukları yaşayacağımı bile bilerek evlendim
Olumsuz olumlu hepside yaşanıyor.
Sonra bana büyücü diyorlar 🤣🤣🤣🤣
TamamSen bu işin profesörü olmuşsun ama sana öyle denk gelmiştir gibime geliyor
Mart doğumlu bir arkadaşım varda ne tahmin edeceksin.Tamam
Annen hangi gün ay doğumlu mesela veya çevrende iyi tanıdığın biri
Sen sor ben tahmin edeyim sağa solada bakmıcam
Martın başı mı sonu mu 20 21 22 genelde dönüm noktası burçlarınMart doğumlu bir arkadaşım varda ne tahmin edeceksin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.